Feedback

Що подарувати на дерев'яне весілля

23.09.2013 3338

Що ж подарувати молодій парі на їх дерев'яне весілля? Перше, що спадає на думку, це, звичайно ж, дерев'яні ложки, тарілки або розписні кухонні дошки. Але, на жаль, все це банально і не цікаво. Найбільш популярним подарунком на дерев'яне весілля є невеликі статуетки, вирізьблені з дерева за образом і подобою ювілярів. Ідеально, якщо вони будуть на весь зріст, обніматися і цілуватися.

Варто очікувати з боку друзів і жартівливі подарунки. Наприклад, двох метрове дерев'яне весло, щоб чоловік з дружиною гребли по життю разом або дерев'яна качалка з написом «Спробуй тільки поверни наліво». Варіантів подібних подарунків превелика безліч, слід чекати чого завгодно і бути готовим до всього.

Найбажанішим подарунком на дерев'яне весілля може стати поїздка в будь-який музей дерева. Майже в кожній країні світу є такі місця. Можна подарувати і дорогий журнальний столик з червоного дерева з різьбленим малюнком. Це чудовий і стильний подарунок, який не вийде з моди ще багато років.

Безперечно, найкращим подарунком на дерев'яне весілля є невеликий будиночок з бруса на дачній ділянці поблизу якого-небудь водоймища, краще озеро. Тут вже щастя сімейній парі не буде кінця. Хіба неприємно виїжджати хоч раз на тиждень у вільний вихідний за місто, у свій будиночок, готувати шашлички і згадувати хороших друзів, подумки дякувати їм за такий щедрий і потрібний подарунок.

Як говориться: «На смак і колір, товаришів немає»! Кожен має право зробити саме той подарунок, на який у нього вистачило фантазії, ну і само собою, засобів. Головне не образити ювілярів безглуздим подарунком, принести їм в будинок в цю знаменну дату тільки гарний настрій!

Пропонуємо Вам переглянути розділ 👰🤵Привітання з річницею весілля, в якому знаходиться 98 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: Подаруночок





Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт