Feedback

Що купити мамі на день народження?

02.11.2016 1581

На день народження мамі можна подарувати солідний подарунок, чи подарунок який полегшує ведення домашнього господарства: хороша праска або відпарювач, мікрохвильовку з грилем або мультиварку, автоматичну кавоварку або робот-пилосос. Умільці зрадіють новою швейною або в'язальною машинкою, а дачницям можливо припаде збірна душова кабіна.

За свої перші гроші мамі на день народження можна вибрати щось з того, в чому вона собі відмовляла заради коханих дітей, наприклад, гаманець з натуральної шкіри, автоматична парасолька або оригінальну шкатулку для прикрас. Символічно будуть виглядати подарунки, що асоціюються з теплом: шарфи, пледи, затишні халати. Для старших жінок можна подарувати пам'ятний подарунок у вигляді хорошого наручного годинника або символічний кулон. Якщо жінка стежить за фігурою, але соромиться ходити в тренажерний зал, їй потрібно подарувати домашній тренажер для схуднення.

Якщо хочеться купити подарунок недорого, то чому б не подарувати оригінальну рамку для фото, аромолампу, теплі кімнатні тапочки, красиві прихватки для кухні або силіконові формочки для випічки? Нічого поганого не буде в тому, якщо подарувати як подарунок косметичний засіб, яким вона постійно користується, або її улюблені делікатеси. Справжнє враження викличе у мами кружка з фотографією і визнанням в любові, а молодій мамі можна подарувати футболку, що сповіщає всіх, що вона - найкраща мама на світі.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження мамі, в якому знаходиться 367 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: pozdravok





Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт