Feedback

Що означає батько для сім'ї?

29.09.2016 893

Зроби це свято традицією і в своїй сім'ї, адже все у Твоїх руках! Привітай тата теплими словами, приготуй для нього приємний подарунок — у цей день він має відчути, який він важливий для своєї дитини.
До слова, День батька в Україні заснували саме для того, щоби татусі усвідомили, як сильно вони впливають на власних дітей. Бо ж дуже часто у їхніх головах панує стереотип, що головна їхня роль — тяжко працювати і заробляти гроші для сім'ї. Проте ще цінніший час, проведений із рідними людьми.
Та статистика невтішна: дослідження 2010 року показали, що український батько приділяє своїй дитині у середньому чотири хвилини на день. Тільки третина татусів допомагає дітям із домашніми завданнями. А хвору дитину доглядає тільки кожен десятий тато.
Втім, більшість українських батьків — три чверті — запевняють, що працюють із ранку до вечора саме заради щастя й добробуту своєї сім'ї. А отже — знову забувають, що найбільше щастя — це коли тато поряд.
Сім'я без батька стає набагато вразливішою — так стверджують спеціалісти «Міжнародного центру батьківства». Ось що, за результатами їхніх досліджень, чекає на дітей, які ростуть без батька:
- у 35 разів збільшується ймовірність того, що вони втечуть із дому;
- у 20 разів збільшується вірогідність того, що вони потраплять до в'язниці;
- у 10 разів збільшується вірогідність того, що вони стануть наркозалежними.
Тепер Ти бачиш, яким важливим є День батька. Адже це — привід подякувати йому за те, що він робить для Тебе і Твоєї сім'ї.

Пропонуємо Вам переглянути розділ День батька в Україні 2023, в якому знаходиться 87 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: pustunchik





Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт