Feedback

Що подарувати лікарю чоловікові

20.09.2013 3237

Прикольний презент
В якості прикольного варіанта підійде футболка з прикольним написом або яскравим смішним принтом. Такі речі робляться на замовлення, головне не помилитися з розміром. Можна подарувати модель скелета людини або попільничку лікаря, який ніяк не може позбутися цієї шкідливої ​​звички. Ця попільничка здатна видавати страшний кашель всякий раз, коли в неї струшується попіл.

Почесний подарунок
В якості почесного презенту в подарунок чоловікові лікарю вибирайте подарункову нагороду. Вручивши орден «Кращому лікарю» ви вкажите повагу винуватцеві торжества, високо оціните його професіоналізм і досвід. Такий подарунок ніколи не залишиться без уваги, і неодмінно буде прикрашати саме винне місце в робочому кабінеті фахівця. Нагороду в подарунок можна доповнити грамотою чи дипломом, створеними в гумористичному ключі.


Пізнавальний подарунок
Думаючи про те, що подарувати лікарю чоловікові, вдалим варіантом буде вручення йому рідкісного ексклюзивного видання на медичну тематику. Це можуть бути роботи Пирогова або Петровського, з такої книги одержувач презенту зможе почерпнути масу цікавого і пізнавального для себе. У цю ж категорію відноситься і запрошення на медичний семінар. Кожному професійному медику буде цікаво поспілкуватися з колегами та дізнатися для себе щось нове в такій поїздці.

Шокуючий презент
Якщо, ви не знаєте, що подарувати лікарю чоловікові, який є вашим молодим чоловіком, женихом або чоловіком, піднесіть йому себе. Вірніше стриптиз у своєму виконанні, використовуючи наряд медсестри. Подібні карнавальні костюми сьогодні продаються в магазинах, втім, якщо не хочеться витрачатися, використовуйте лікарський халат коханого.

Подарунок на сторонню тему
Перебуваючи в пошуку ідеального подарунка для лікаря. Не забувайте про те, що крім роботи, чоловік може бути захоплений чимось ще. Постарайтеся дізнатися, чим саме. Може бути, він чекає не дочекається вихідних, що б відправитися з друзями на пікнік? Якщо це ваш знайомий, то, швидше за все, ви володієте такою інформацією, якщо шукайте подарунок своєму лікарю, спробуйте вивідати це в особистій бесіді. Бути може, ваш друг, приятель або хороший знайомий зрадіє, отримавши в подарунок відмінний шашличний набір або зручну автомобільну кухоль, яка стане в нагоді в любителю подорожувати на своєму авто.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Поздоровлення з днем народження коханому чоловіку, в якому знаходиться 330 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: Подаруночок





Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт