Feedback

Зварювальник

12.08.2016 3890

Професія зварника затребувана в багатьох областях: машинобудуванні, нафтогазової галузі, сільському господарстві, суднобудуванні. Працює майстер в майстернях і на спеціально обладнаних майданчиках. Сучасна промисловість відчуває велику нестачу досвідчених фахівців зі зварювання металевих конструкцій. Тому існуючі фахівці на особливому рахунку. Зварювальник працює в зварювальному цеху, де є все необхідне для з'єднання металевих деталей, ємностей або трубопроводів. За якістю швів і властивостей готового виробу можна визначити досвід зварника. Помилки, допущені під час зварювання, можуть обернутися трагедією. У процесі зварювання використовуються електрична духова зварка, здатна розігріти деталь до 5000 градусів Цельсія, або спеціальний газовий факел. Зварювальник повинен як ніхто інший дотримуватися заходів безпеки. У роботі зварника потрібні такі якості, як: фізична витривалість, спритність, терпіння і працьовитість.

Пропонуємо Вам переглянути розділ День працівників металургійної та гірничодобувної промисловості 2024, в якому знаходиться 41 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: opis





Цікаві статті

  • Арматурщик

    Арматурщик

    Арматурник - робочий в сфері будівництва, що спеціалізується на створенні арматурних ... 1353

  • Зварювальник

    Зварювальник

    Зварювальник - фахівець у галузі важкої промисловості, який займається створенням складних металевих конструкцій за допомогою зварювального ... 3887

  • Сталевар

    Сталевар

    Сталевар - робочий металургійної галузі, що спеціалізується на виплавці сталі з ... 1266

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт