Feedback

Подарунок для солдата

20.09.2013 5601

Також можна зупинити свій вибір на подарунках - приколах. Літаючий будильник, футболка з прикольною написом («Солдат спить, служба йде!»), Плед з рукавами, шоколадна бляха, армійська пивна каска. Сюрприз з гумором надовго подарує солдату гарний настрій. Якщо Ваш солдатів дуже серйозна людина, то йому напевно до душі буде подарунок з користю. Наприклад, ліхтарик з додатковими функціями, термокружка, цифрова рамка для армійських фотографій, стильна фляга, дорога друкарська ручка чи годинник, запальничка з військовою тематикою, оригінальний затиск для грошей. Користуючись перерахованими вище подарунками, солдатик завжди буде з вдячністю згадувати Вас.

Однак слід пам'ятати, що в армії крім предметів особистої гігієни зберігати всі інші речі заборонено. Так що, подарунки, про які ми говорили, підійдуть скоріше на дембель. А солдату, який несе службу можна подарувати маленькі, символічні подарунки: своє фото, невеликий блокнотик з ручкою, чотки, листівку з поздоровленнями, ну і звичайно свій лист. Листи з рідного дому, як відомо, найкращий подарунок для солдата.

Пропонуємо Вам переглянути розділ День збройних сил України 2023, в якому знаходиться 96 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: Подаруночок





Цікаві статті

  • Подарунок для солдата

    Подарунок для солдата

    Ви не знаєте, що подарувати на свято Вашому синові, братові чи коханому хлопцю, солдатові нашої доблесної армії? Дамо Вам декілька порад. Почнемо зі стандартних, але дуже потрібних чоловікові подарунків. До них відноситься велика кількість косметики для чоловіків: креми ... 5599

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт