Feedback

Статті: День матері

День матері в різних країнах

День матері в різних країнахДень матері в різних країнах
15.01.2014 626

Подарунок до дня матері своїми руками

Подарунок до дня матері своїми рукамиПодарунок до дня матері своїми руками. Подарунок до дня матері своїми руками.
У День матері кожна дитина намагається порадувати маму подарунком. А найкращий подарунок, як відомо, це подарунок, зроблений своїми руками. Спробуйте зробити для мами сердечко з цукеркою. Ця саморобка досить складна, але якщо постаратися, з нею цілком можна впоратися. Для виготовлення сердечка знадобляться наступні матеріали: лист білого жорсткого картону; аркуш паперу червоного або рожевого кольору двосторонньої забарвлення формату А4; цукерка круглої або овальної форми, розміром приблизно 4 на 4,5 см, що має «хвостики» з двох сторін; дерев'яні зубочистки; циркуль або лінійка з колами різних розмірів; клей ПВА або склеювальний олівець; ножиці; лінійка; прозорий вузький скотч.
15.01.2014 1303

Листівка з трояндами до Дня матері

Листівка з трояндами до Дня матеріЛистівка з трояндами до Дня матері. Для виготовлення цієї чудової листівки нам знадобиться папір для квілінгу, або папір для орігамі персикового та зеленого кольорів; лист декоративного паперу для скрапбукінгу; невеликий шматочок рисового паперу рожевого кольору; стрічка рожевого кольору; бісер; стрази ; фігурні ножиці; акварельний папір білого кольору; ножиці; клей; двосторонній скотч.
15.01.2014 1014

День матері

День матеріДень матері. Міжнародний день матері - це свято, присвячене матерям. У цей день вітають матерів і вагітних жінок. День матері відрізняється від Міжнародного жіночого дня, коли привітання приймають усі жінки і дівчатка. День матері відзначають по всьому світу, але в різних країнах він припадає на різні дати. В основному в світі День матері відзначають в другу неділю травня. У Росії це свято відзначають в останню неділю листопада. У Грузії його відзначають 3 березня, а в Білорусі - 14 жовтня.
15.01.2014 688

Подарунок на День матері

Подарунок на День матеріПодарунок на День матері
15.01.2014 1093

День матері. Як свткувати і що подарувати

День матері. Як свткувати і що подаруватиДень матері. Як справляти і що подарувати. У більшості країн світу відзначають особливе свято, яке присвячене найголовнішій жінці в житті кожної людини, матері. У багатьох країнах світу його відзначають у другу неділю травня.
15.01.2014 555
Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт