Feedback

Статті: День матері

Травневі свята 2017 в Україні: як відпочиваємо

Травневі свята 2017 в Україні: як відпочиваємоТравень - один із найбагатших місяців у році за кількістю свят. У травні ми традиційно відзначаємо три офіційних святкових дні. При цьому в 2017 році два тижні поспіль українці отримають по 4 вихідних дня з суботи по вівторок включно.Останнім часом в інтернеті йде бурхливе обговорення новини, що травневі свята 2017 в Україні скасували за аналогією з 8 Березня.
16.03.2017 2165

Матусин день

Матусин деньЛюдина, що оберігає, розуміє, допомагає, захищає, пестить, леліє і по-справжньому любить. Хто вона? Варіантів бути не може!
29.09.2016 814

Як у світі почали святкувати День матері

Як у світі почали святкувати День матеріЩорічно у другу неділю травня ми відзначаємо День матері. В Україні він став офіційним тільки у 2000 році. А ось у багатьох інших країнах світу його святкують на державному рівні вже порівняно давно. З чого ж усе почалося?
29.09.2016 911

Які дарувати подарунки на День мами?

Які дарувати подарунки на День мами?З найулюбленішим і дорогим людиною на Землі - мамою - пов'язано багато чого: і турбота, і ніжність, і розуміння, і важливий рада. І в День матері так хочеться зробити їй запам'ятовується і приємний подарунок, що демонструє всі ніжні почуття, які ми до неї відчуваємо. А про те, які подарунки на День мами є найбільш переважними, ми поговоримо нижче.
04.09.2014 1003

Особливості дня матері

Особливості дня матеріПодарунки до дня матері. Кожна жінка мріє стати матір'ю, хтось приховує це бажання навіть сам від себе, а хтось ставитися до нього, як до чогось абсолютно природному і дуже бажаному. Роль матері дуже велика для дитини, причому як у фізіологічному, так і матеріальному плані.
16.01.2014 852

Легенда про День матері

Легенда про День матеріДень матері - одине з найбільш зворушливих і ніжних свят. Дивно, але відзначає його кожна країна по своєму, наприклад Білорусь - 14 жовтня, Грузія - 3 березня, в Росії в другу неділю листопада, а у всіх інших державах - в третю неділю травня. Тож, про легенду та символи дня матері.
16.01.2014 1831

Листівка до дня матері своїми руками

Листівка до дня матері своїми рукамиЛистівка до дня матері своїми руками. Подарунки мають бути такими, щоб їх можна було зберегти на пам'ять. А що робити, якщо ви знаєте, що ваша мама дуже сильно любить солодощі, і вам так хочеться їй догодити в цей день, але як відомо цукерки довго не збережуться. Є рішення - зробити своїми руками листівку .
16.01.2014 2742

Символ дня матері

Символ дня матеріДень матері - це одне з найсвітліших і добрих свят. Він відзначається щорічно кожну другу неділю травня, проте в деяких країнах він має свою дату, але це суть свята. Головна ідея свята залишається незмінною - мати - це та людина, яка подарувала нам життя. Символом дня матері стала троянда, так як в цей день Анна Джервіс роздала всім присутнім на церковному зборах жінкам троянди, на згадку про свою покійну маму. Другий символ цього свята - невеликий значок у вигляді, серця , що символізує величезне любляче материнське серце.
16.01.2014 1252

Торт на День матері своїми руками

Торт на День матері своїми рукамиСвято деня матері має величезне значення для всіх сімей. Відзначається цей день у всіх країнах світу, найчастіше це або середина травня, або початок листопада.
У дні матері є багато традицій і обрядів. Насамперед - це пиріг, для мами, які повинні спекти діти. Зрозуміло, що якщо малюки, якщо зовсім маленькі, то справитися з таким завданням їм не під силу. Тут потрібна допомога дорослого, надати її може батько.
15.01.2014 1194

Що подарувати на День матері

Що подарувати на День матеріЩо подарувати на День матері.
15.01.2014 626
Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт