Feedback

Статті: З Новим роком

Як зустріти Новий рік 2014 (Коня)

Як зустріти Новий рік 2014 (Коня)Наступаючий 2014 рік – це рік Синього Дерев'яного Коня. Що це означає і чим це нам «загрожує»?
Кінь – норовлива, горда тварина. Так і наступаючий рік буде неоднозначним: мабуть, досить непростим, але вже точно не нудним. Кар'єрні злети, неймовірні повороти долі, дивовижні можливості – всього цього в новому році буде більш ніж достатньо. Але він зажадає зосередженості і праці на совість: роботяга Кінь не прихильний до нероб.
24.12.2013 3455

Як упакувати подарунок на Новий рік

Як упакувати подарунок на Новий рікПодарунки здатні радувати будь-яким своїм виглядом, але часом так хочеться чогось нового і незвичного, щоб здивувати близьких і друзів або щоб подарунок відрізнявся від всіх інших, які лежать під новорічною ялинкою. Якими ж оригінальними способами можна упакувати подарунок на Новий рік?
23.09.2013 3031

Як привітати начальника з Новим роком

Як привітати начальника з Новим рокомНоворічне свято в офісі — справа хвилююча і клопітка. Коли настає момент привітати директора або начальника, всі починають замислюватися — як же це зробити весело, з душею, щоб і подарунок, і привітання сподобалися, запам’яталися і викликали добру посмішку.
20.09.2013 3964

Як привітати прозою на Новий рік

Як привітати прозою на Новий рікНовий рік — мабуть, найбільш довгоочікуваний свято. За місяці до цієї події люди готуються до нього, підбирають подарунки, підписують листівки, щоб ніхто не був забутий і в кожному будинку панувала новорічна атмосфера. В принципі, вручати подарунки можна і з черговою фразою «Вітаю!». Але щоб вашу увагу запам’яталося надовго і багаторазово посилило радісне відчуття свята, варто подбати про щире і розгорнутому привітанні з Новим роком, і бажано, щоб воно було не в чергових віршах-відписки, а в прозі, написаній своїми словами і передавальної тільки ваші думки.
20.09.2013 2942

Як провести Новий рік у колі сім’ї

Як провести Новий рік у колі сім’їБагато хто вважає, що Новий рік краще зустрічати в колі близьких людей. Ближче власної сім’ї компанію не придумати. А якщо у вас є діти, то іноді такий варіант залишається єдиним чи одним з оптимальних. Головне правило для святкування Нового року — щоб було весело і всім сподобалося.
19.09.2013 2898
Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт