Feedback

Статті: З Новим роком

Історія свята Нового Року

Історія свята Нового РокуСвяткування Нового року у стародавніх народів зазвичай співпадало з початком відродження природи і в основному було приурочене до березня. З березня ж починався новий рік у римлян, до перетворення календаря в 45 році до Різдва Христова Юлієм Цезарем.
Римляни вважали дуже важливим та гарним перший день нового року, тому починали у ньому нові великі справи.
06.01.2014 1438

Зустрічаємо Новий рік з малюком

Зустрічаємо Новий рік з малюкомНапередодні настання Нового року рушайте всією родиною в подорож по центральній частині міста або на Площу. Помилуйтеся красиво вбраними ялинками, деревами, вітринами магазинів. Купіть ялинкові іграшки та інші радісні дрібниці, без яких неможливе новорічне свято. Така прогулянка допоможе вам і дитині зарядитися святковою енергетикою настання Нового року.
06.01.2014 1195

Спільний сімейний Новий Рік

Спільний сімейний Новий РікВи - вже повноцінна сім'я. Можливо, до новорічних свят у вас з'явився крихітний подарунок вашої любові - довгожданий первісток або вже другий малюк. І ви повністю сімейні та домашні люди. І ось тому перед новорічними святами задаєтеся питаннями: як відзначати цей Новий рік, де відзначати і з ким?
06.01.2014 1047

Поради оригінальних подарунків чоловікові на Новий рік

Поради оригінальних  подарунків чоловікові на Новий рікДо цих пір ми ламаємо собі голову, що ж подарувати своєму чоловікові або хлопцю. Адже чоловіки, як діти, чекають під Новий рік на подарунок під ялиночку, хоч і кажуть, що їм нічого не треба. Не варто їм вірити на слово, адже кожній людині буде приємно отримати від коханої людини хоч що-небудь.
06.01.2014 748

Подарунки на Новий Рік: що подарувати сестрі?

Подарунки на Новий Рік: що подарувати сестрі?Що ж вибрати улюбленій сестричці?
31.12.2013 737

Подарунки на Новий Рік: що подарувати дівчині?

Подарунки на Новий Рік: що подарувати дівчині?Так що ж краще подарувати коханій дівчині в новорічну ніч? Давайте розглянемо декілька варіантів.
31.12.2013 662

Смачні новорічні закуски з червоної ікри

Смачні новорічні закуски з червоної ікриЗ чим асоціюються новорічні свята у кждого з нас? З мандаринами і червоною ікрою, звичайно ж! Практично жоден новорічний стіл не обходиться без червоної ікри. І якщо ви вже почали продумувати новорічне меню і не хочете обмежуватися простими бутербродами з червоною ікрою, наші прості рецепти допоможуть вам прикрасити стіл красивими і смачними закусками, які неодмінно оцінять всі ваші гості.
31.12.2013 701

Подарунки на новий рік 2014 (рік Коня)

Подарунки на новий рік 2014 (рік Коня)Новий рік 2014 вже не за горами, тому подарунки краще підготувати вже зараз. Подбати про подарунки для близьких потрібно з особливою ретельністю, адже отримувати подарунки люблять усі, і якщо подарунок буде особливим, то він принесе радість удвічі.
30.12.2013 714

Конкурси на Новий рік 2014

Конкурси на Новий рік 2014Усе з нетерпінням чекають новорічних свят. У цей день люди одержують багато подарунків, веселяться, відпочивають. Кожна людина по-різному святкує Новий рік, хтось у дружньому колі, хтось разом з родиною або коханою людиною. Однак майже ніхто не обходиться без різних цікавих ігор і конкурсів.
26.12.2013 1108

Зустріч Нового Року в різних країнах світу?

Зустріч Нового Року в різних країнах світу?Новий рік – справжнє інтернаціональне свято, але в різних країнах його святкують по-різному.
26.12.2013 739
Найближчі свята

Всі свята в травні

Інформери на Ваш сайт

Найпопулярніше за сьогодні