Feedback

Статті

День знань

День знаньДень знань — це, мабуть, єдине свято, яке одночасно є і загальним для всіх, і особистим для кожного. Першоклашки з ще не зовсім зрозумілим їм почуттям трепету, ховаючись за величезними букетами квітів, тримаючись за руки батьків, роблять свій перший крок на великому шляху знань, а новоспечені студенти вперше вступають у доросле життя.
26.07.2021 4546

Дитячі подарунки: тонкощі вибору

Дитячі подарунки: тонкощі виборуСвяткові миті бувають не тільки в житті дорослих. а й дітей. Однак. як показує практика. вибрати дитячий сюрприз набагато складніше. ніж догодити вже сформованому смаком дорослої людини.
21.07.2021 4155

Який подарунок подарувати на день ангела?

Який подарунок подарувати на день ангела?Для дівчини, жінки можна придбати: гарний модний шарф, рукавички, набори ароматизованих свічок, набір рушників. Для хлопця, чоловіка можна купити: аксесуари для автомобіля, диск з піснями, в яких згадується його ім'я, термос. Також можна купити ангелочка з гіпсу, глини, скла або іншого матеріалу.
21.07.2021 6907

Як привітати маму

Як привітати мамуСеред безлічі слів, які ми вимовляємо на адресу різних людей, самих теплих і добрих заслуговують наші батьки. І якщо ви не знаходите час сказати їм про свою любов під час сірих робочих буднів, свята — найкращий спосіб виразити всі свої почуття. І привітання тут має бути, насамперед, душевним, незалежно від того, відзначаєте ви 8 Березня, День народження чи мамин успіх на роботі.
21.07.2021 2953

Що подарувати татові на день народження

Що подарувати татові на день народженняМи підготували для Вас кілька ідей - що подарувату татусеві.
21.07.2021 3983

Що подарувати дідусеві

Що подарувати дідусевіКоли перед нами постає питання про вибір подарунка близькій людині, то наша фантазія починає працює на всі 100%, адже неодмінно хочеться порадувати, здивувати іменинника, побачити, як блищать від щастя його очі і як з обличчя не сходить посмішка. Звичайно, коли подарунок призначається тому, кого ти дуже добре знаєш, і в курсі всіх його інтересів, захоплень і уподобань - помилитися з вибором складно, але .... Якщо перед нами постає завдання здивувати подарунком дідуся? Улюбленого, рідного дідуся, який любить розповідати повчальні казки та історії з життя. Або дідуся, який не пропускає нагоди побурчати з приводу і без. Звичайно, дідусі бувають різні, але підібрати ключик до хорошого настрою можна до всіх, і зробити це дуже просто за допомогою правильно підібраного подарунка.
21.07.2021 3329

Чи можна дарувати фотографії

Чи можна дарувати фотографіїВідповідно до правил етикету, фотографії в якості подарунка вважаються ознакою поганого тону, особливо які зображують дарувальника. Ідеальний вихід з такої ситуації - у відповідь подарувати дарувальнику свою фотографію. Так вчинити можуть, мабуть, тільки пари, в інших випадках краще відмовитися від подарунка, якщо, звичайно, знати про норми етикету.
Навколо багато забобонів, і вони не обійшли стороною і фотографії. Хоча, це цілком зрозуміло, адже фотографії несуть в собі енергетику зображеної людини. За прикметою, такий подарунок обіцяє розставання. Наприклад, якщо дівчина хлопцю дарує фото (своє чи спільне), їх відносинам швидко приходить кінець. Даровану фотографію потрібно підписати, додавши «з любов'ю» тощо, тоді прикмета втратить свою силу.
21.07.2021 3118

Подарунок для моряка

Подарунок для морякаЗавжди виникає питання при виборі тематичного подарунка представнику тієї чи іншої професії.
Тематичний подарунок підібрати завжди непросто, але якщо розібратися більш детально, то завжди можна здивувати своєю оригінальністю і неповторімостью. Подарунок для моряка може бути у вигляді сувеніра для чоловіка або презенту на морську тематику.
21.07.2021 3147

Перший Спас — Медовий

Перший Спас — МедовийУ серпні є три свята, що звуться Спасами, і перший з них — Медовий Спас – відзначається 14 серпня. У цей день колись починали збирати мед. За переказами, князь Володимир саме в цей день прийняв хрещення, тому у стародавньому Києві 14 серпня освячували воду в Дніпрі і називали цей Спас «Спасом на воді»
21.07.2021 6440

Що подарувати начальникові

Що подарувати начальниковіБагато колективів стикаються з непростим питанням - що подарувати начальникові? Що дарувати людині, у якої все є? Для початку подарунок повинен бути непростим, елегантним, оригінальним, ексклюзивним. Також вибір подарунка буде залежати від статі начальника.
21.07.2021 3777
Найближчі свята

Всі свята в травні

Інформери на Ваш сайт