Feedback

Прозове вітання із нагоди дня захисту дітей

Сердечно вітаю вас із Днем захисту дітей.
Це особливий день не лише для маленьких сумчан, а й нагадування усім нам про відповідальність за виховання та захист підростаючого покоління. Адже ми живемо заради нашого майбутнього – наших дітей та онуків.
Тож сьогодні щиро дякую всім, хто своєю працею, громадською діяльністю сприяє становленню юного покоління. Тим, хто вкладає душу і розум у дітей - навчає, лікує їх, розвиває їхні творчі здібності, готує до дорослого життя. Особливі вдячність людям, які піклуються про діточок, що залишилися без батьківської опіки, і найбільше потребують тепла і любові.
Забезпечувати дітей, підтримувати їх, захищати від гіркоти ранніх розчарувань – важливий обов’язок сім’ї та школи, влади та громадськості. Адже від нас, дорослих, залежить, як складеться її доля.
Дорогі юні сумчани! Сьогодні у вас розпочинаються літні канікули – відпочивайте, розважайтесь, набирайтеся сил та здоров'я. Щиро бажаю вам мирного неба, щастя, материнської ласки, сімейного затишку та вірних друзів.
Нехай щедрість і милосердя наших сердець примножуються з кожним днем заради дітей, майбутнього України



Цікаві статті

  • Міжнародний День захисту дітей

    Міжнародний День захисту дітей

    Був заснований в листопаді 1949 у Парижі рішенням сесії Ради Міжнародної демократичної федерації жінок. Вперше «Міжнародний день захисту дітей» відзначався в 1950-му році в 51 країні світу. ООН підтримала цю ініціативу й оголосила захист прав, життя і здоров'я дітей одним з ... 1614

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт

Ми в соціальних мережах