Feedback

Привітання із нагоди дня танцю

29 квітня — день особливий для всіх, хто живе у ритмі танцю. Адже у всьому світі він відзначається як Міжнародний день танцю.Ця дата обрана невипадково. 29 квітня 1727 року народився Жан Жорж Новер, великий французький балетмейстер, реформатор і теоретик хореографічного мистецтва, «батько сучасного балету».
Його вклад у розвиток танцю неоціненний. Завдяки цьому майстру танець став самодостатнім видом мистецтва, справжнім дійством, мистецьким шедевром.
Тому щиро вітаю всіх, хто не уявляє свого життя без танцю, хто йде по життю, танцюючи, хто не може втриматися, коли чує музичний ритм, і, не маючи змоги протистояти покликові душі, робить невимушені па. Танцюйте, виражайте себе, показуйте в танці всю свою сутність, живіть в ритм танцю!



Цікаві статті

  • Танцюристу в подарунок

    Танцюристу в подарунок

    Після танцювальних марафонів або багатогодинних занять як правило танцюристу потрібно правильно ... 1518

  • Що подарувати танцюристу: подарунки з творчим настроєм

    Що подарувати танцюристу: подарунки з творчим настроєм

    Танцюристи - люди незвичайні. Вони живуть музикою та ритмом. Вони танцюють завжди. Але іноді їм хочеться хоч трішки забути про сцену, тренування, виступи, і жити звичайним життям. І якщо постійно дарувати артисту подарунки, пов'язані з справою його життя, можна таким чином ... 2044

  • Вчитель з танців

    Вчитель з танців

    Учитель танців займається підготовкою учнів в школах і танцювальних ... 8192

Всі статті

Професійні

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт

Ми в соціальних мережах