Feedback

ВІТАЄМО З ДНЕМ РОДИНИ!!!

ВІТАЄМО З ДНЕМ РОДИНИ!!!
Коли є тепла мамина посмішка, надійне батькове плече, добра порада брата, підтримка сестри, веселий сміх дітей і сповнений любові погляд чоловіка чи дружини – це найбільше щастя… У душі оселяється спокій та гармонія, якщо ти знаєш, що уся твоя родина щаслива і здорова.
День родини є відносно новим, проте, важливим й актуальним святом, тому що родина – найсвятіше, найцінніше, що є в житті кожної людини.
Шановні мешканці Харківського району! Щиро вітаємо вас з Днем родини! Бажаємо, щоб затишок, спокій, любов, достаток, взаємоповага та взаєморозуміння панували у ваших родинах!



Цікаві статті

  • День родини

    День родини

    Саме родина — це опора та надія для кожної людини. У колі близьких і рідних ми відчуваємо себе по-справжньому потрібними і не замінимими, а наші справи та вчинки знаходять ... 1529

  • Подарункові вподобання Європейців

    Подарункові вподобання Європейців

    Складно уявити собі свято без подарунків. Подарунок - це своєрідний знак поваги і визнання, спосіб виразити почуття до людини. Є маса приводів для вручення презентів: новий рік, день народження, весілля, іноді подарунки вручаються навіть з нагоди першої зустрічі. У кожній ... 1260

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт

Ми в соціальних мережах