Feedback

Що подарувати програмісту

20.09.2013 2052

Що подарувати програмісту?
Живучи у своєму власному світі, програміст зазвичай буває радий будь-якому подарунку, який співвідноситься з його світом: флешці, новому записуючого приводу або вінчестера, монітора або акустиці. Але тут треба бути обережним: якщо обрана "залізка" не підійде до його існуючому комп'ютера, то може вийти конфуз планетарного масштабу. У тому випадку, якщо пристрій купується потай від програміста, потрібно в точності дізнатися її технічні параметри і також ступінь жадання оним приладом. Це буває непросто, особливо якщо дарувальник - його дівчина, не входжу в цей складний світ.
З тієї ж причини потрібно дуже обережно дарувати програмісту книги, підручники і різні самовчителі по комп'ютерним технологіям: можливо, деякі з них він вже читав, а інші люто ненавидить. Тим не менш, книги залишаються для програміста хорошим подарунком - був би правильним вибір. Будуть хороші і до місця подарунки з нематеріальної області: річна оплата доступу в Мережу, підписка на спеціалізовані журнали, купівля ліцензійного софту.

Як правило, хобі у програміста точно таке ж, як і професія, але можливі випадки, коли про програмування і роботі він думає тільки з дев'яти до п'яти, а в решту часу його цікавить щось інше. У цьому випадку подарунки з комп'ютерної крамниці будуть йому ні до чого. Втім, проблема вибору буде стояти тільки перед малознайомим дарувальником - хороші друзі програміста завжди знають про інтереси і потреби свого товариша.

Пропонуємо Вам переглянути розділ День програміста 2024, в якому знаходиться 24 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: Подаруночок





Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт