Feedback

Що подарувати жінці в день її тридцятирічного ювілею

20.09.2013 3308

Подарунок для цього ювілею повинен бути як ніколи особливим. По-перше, ніколи не замислюйтесь про покупку квітів, купіть їх обов'язково. Дуже до речі підійде велика корзина квітів, оригінального оформлення. Також для такого випадку хорошим подарунком стала б дорога гарна книга.

Можна подарувати шикарний годинник або мобільний телефон, особливо якщо ця дама є вашою співробітницею. Якщо ви близька для неї людина, то, напевно, ніяка жінка не відмовилася б від набору якісного постільної білизни, особливо, якщо воно буде з ніжного шовку. Так як будь-яка жінка жадає бути красивою, то гарним подарунком стане абонемент в салон краси. У наш час зараз багато фірмові бутіки практикують послугу подарункового сертифіката. Зробіть їй такий подарунок, він прекрасний тим, що жінка сама може вибрати, що їй до смаку.
Якщо жінка практично ні в чому не має потреби, то подаруйте портрет, написаний з її фотографії, такий подарунок буде приємним і несподіваним. Хорошим і незабутнім подарунком може стати якесь подорож, якщо звичайно дозволяє вам можливість. Зрештою, подаруйте їй французькі парфуми, дорогу біжутерію або який-небудь предмет антикваріату.

Тільки при виборі подарунка обов'язково враховуйте смаки і переваги цієї молодої особи. І коли ви будете вибирати подарунок, задумайтеся, яких емоцій ви хочете очікувати від іменинниці. Може ви просто хочете її порадувати, а може хочете її здивувати або просто подякувати.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Поздоровлення з 30 річчям на ювілей, в якому знаходиться 104 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: Подаруночок





Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт