Feedback

Інженер-металург

04.08.2016 518

Інженер-металург - практично найважливіша і відповідальна персона на виробництві. Він відповідає за проведення технологічного процесу, пропонує нові технології для здешевлення готового продукту і скорочення енерговитрат. При цьому якість продукції має залишитися на колишньому рівні, в ідеалі - стати ще краще. Обов'язки інженера-металурга: визначити хімічний склад сплаву, вибрати відповідну температуру і час обробки, стежити за відливанням і штампуванням готового сплаву, зварюванням декількох готових деталей. Інженери-металурги також беруть участь в розробці нового обладнання для цехів.
У професії інженера-металурга не обійтися без високого інтелекту і хороших організаторських здібностей. Відмінною опорою в роботі стануть фізична витривалість, надійна серцево-судинна система, відповідальність і уважність.

Пропонуємо Вам переглянути розділ День працівників металургійної та гірничодобувної промисловості 2024, в якому знаходиться 41 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: ois





Цікаві статті

  • Арматурщик

    Арматурщик

    Арматурник - робочий в сфері будівництва, що спеціалізується на створенні арматурних ... 1353

  • Зварювальник

    Зварювальник

    Зварювальник - фахівець у галузі важкої промисловості, який займається створенням складних металевих конструкцій за допомогою зварювального ... 3887

  • Сталевар

    Сталевар

    Сталевар - робочий металургійної галузі, що спеціалізується на виплавці сталі з ... 1266

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт