Feedback

Географ

11.07.2016 2050

Головна мете географа - науково обґрунтувати раціональність природокористування і шляхів безпечного розвитку суспільства.
Професія географа дуже цікава і відповідальна. Сама наука ділиться на два напрямки - фізичне і економічне. Іноді географію об'єднують з картографією.
Грунти, льодовики, океани, вулкани, зміна земної кори, склад і чисельність населення, туристичні маршрути - все це об'єкти вивчення за фахом.
Завдання географа - пояснення різних процесів і явищ, складання прогнозів, написання наукових статей, навчання школярів і студентів. Фахівці часто бувають у відрядженнях.
На першому етапі географ становить план робіт, вивчає наявні матеріали, розробляє гіпотезу для дослідження, ставить цілі і завдання. Другий етап - безпосереднє вивчення місцевості, взяття проб, проведення експериментів, фіксування даних в щоденниках. Далі інформація обробляється, проводяться дослідження в лабораторіях.
Спеціальність географа вимагає допитливого розуму і схильності до природничих наук. У роботі допоможе організованість, уміння згуртувати колектив, комунікабельність, аналітичний розум.

Пропонуємо Вам переглянути розділ День геолога 2024, в якому знаходиться 98 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: opis





Цікаві статті

  • Географ

    Географ

    Географ - фахівець, який вивчає фізичні і економічні ... 2048

  • Геолог-нафтовик

    Геолог-нафтовик

    Геолог-нафтовик - спеціалізація в геології з пошуку місцезнаходження в надрах землі головних сучасних джерел енергії - нафти або ... 1293

  • Буровик

    Буровик

    Буровик - це фахівець з буріння ... 2223

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт