Feedback

Шовкограф

24.06.2016 785

Спеціальність шовкографії представлена ​​на текстильних і поліграфічних підприємствах, в сувенірних майстернях, в автомобільній, електронній і склярній промисловості.
Шовкографія - це метод трафаретного друку, при якій зображення фарбами наноситься на шовкову тканину. У момент друку фарба продавлюється певним чином через трафарет. При багатобарвному зображенні процес повторюється в кілька прийомів.
Весь процес починається зі створення зображення для майбутньої друку. Його роздруковують на прозорій плівці, яка стане фотоформою. Далі виготовляється сітчастий трафарет, його натягають на рамку, покривають спеціальним складом і сушать.
Коли трафарет висохне, на нього кладуть фотоформу і засвічують в ультрафіолетовому світлі (або експонують). Незасвічені частини вимиваються, залишається тільки потрібне зображення. Такий трафарет роблять для кожного кольору в малюнку.
У роботі шовкографії важливі акуратність, аналітичний склад розуму, схильність до ручної праці і монотонної роботи. Робота протипоказана кандидатам з алергією на хімічні препарати.
На думку фахівців, шовкографія - один з найбільш затребуваних методів друку сьогодні. Щодня з'являються нові компанії, що пропонують послуги шовкографії, і кожна знаходять свою нішу на ринку. Багато фахівців йдуть в професію саме з метою відкрити свою справу в майбутньому.
Робота відмінно підійде тим, хто бажає продовжити свою кар'єру в друкованої області. На посаду часто приймають студентів, що бажають поєднувати роботу і навчання.

Пропонуємо Вам переглянути розділ День фотографа 2024, в якому знаходиться 129 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: opis





Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт