Feedback

Льотчик

09.06.2016 2134

Професія досить рідкісна, яка припускає лише впевнених і відповідальних.
Залежно від спеціалізації, свою роботу льотчик може виконувати в кабіні кабіна літака або вертольота. Як правило, пілоти працюють поза штатом авіакомпаній або здійснюють приватну практику (якщо це стосується виконання рідкісних незапланованих поїздок або екскурсій).
Робота пілота відноситься до цивільної сфери, льотчика - до військової. Робота обох надзвичайно небезпечна і відповідальна. Керуючи повітряним судном, авіатор виконує десятки операцій щомиті. В обов'язки пілота входить: слідувати інструкціям авіадиспетчера, стежити за показаннями приладів, управляти екіпажем, приймати рішення про зліт, посадку і інших діях, виконувати роботу в суворій відповідності з часом і траєкторією.
Однак льотчик повинен не просто сухо слідувати інструкціям. Фахівцю необхідно відчувати літальний засіб, чути його роботу, щоб вчасно виконувати маневри і віддавати накази. Льотчику довіряють свої життя сотні людей щодня. Це повинен бути фахівець з винятковим почуттям відповідальності, лідер по натурі, що володіє емоційною стійкістю. Уважність, швидка реакція, високі інтелектуальні здібності і, звичайно ж, відсутність страху висоти - обов'язкові якість пілота. Також варто згадати про міцне здоров'я, хороший зір і відмінний вестибулярний апарат.

Пропонуємо Вам переглянути розділ День авіації України 2024, в якому знаходиться 36 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: opis





Цікаві статті

  • Випробувач

    Випробувач

    Випробувач - фахівець з перевірки справності та зручності використання нових моделей машин і ... 976

  • Бортінженер

    Бортінженер

    Бортінженер - фахівець з контролю експлуатації повітряних засобів, а також по усуненню неполадок що ... 985

  • Авіадиспетчер

    Авіадиспетчер

    Авіадиспетчер відповідає за порядок повітряного руху, віддалено керує екіпажем повітряного судна, керує рухом в рамках своїх ... 1008

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт