Feedback

Що означають подарунки

20.09.2013 4328

Отже, дізнайтеся, що означають подарунки для будь-якого торжества, які рекомендується дарувати:
Приміром, такий цікавий презент, як скатертину надає виключно позитивну дію. Він символізує тривалу дружбу, наповнену тільки приємними моментами, тому що скатертина у подарунок означає те, що ви станете постійним і бажаним гостем в цьому будинку.
Якщо ви з кимось посварилися і відчуваєте, що ця людина тримає на вас образу - подаруйте йому мило, яке магічним чином змиє всі образи і опади конфлікту. Після такого знака уваги будьте впевнені, що вас пробачать, а відносини налагодяться.

Добре піднести як дарунок гаманець. Але ні в якому разі не даруйте його порожнім. Покладіть в нього купюру або кілька монет. Тоді він принесе людині достаток і грошове благополуччя.
Уособленням хороших відносин і взаєморозуміння є килим. Такий подарунок - добрий позитивний знак. Вдалий варіант для робочого колективу, який шукає подарунок, призначений начальству.

Шкатулка або гребінець в подарунок означає близьку дружбу, розкриття секретів.
Практичний і одночасно сприятливий в енергетичному сенсі подарунок - взуття. Тільки дарувати його варто, якщо ви в точності знаєте розмір ноги друга або родича. Малознайомій людині можна піднести сувенір у формі глиняного чобітка або черевика, призначеного для складання друкарських ручок або інших дрібниць.
А ось що означають подарунки на свята, які не варто дарувати:

Носовичок, рушники та серветки, шарф - все це є символом розлуки, розриву відносин, тому це не кращий варіант для подарунка.
Приготували в якості презенту ніж? А чи не боїтеся ви незабаром серйозно посваритися з цією людиною? Адже ніж також несе в собі негативну енергетику.
Якщо подарувати рукавички, запальничку або ланцюжок, то розлад у стосунках неминучий.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з Днем Народження сестрі, в якому знаходиться 180 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: Подаруночок





Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт