Feedback

Акваріуміст

07.06.2016 526

Акваріумісти-вчені затребувані в лабораторіях, дослідних інститутах, зоопарках або океанаріумі. Акваріаумісти-фрілансери працюють оформлювачами акваріумів в спеціалізованих компаніях.
Акваріумістика - це наукова дисципліна, яка вивчає водні рослини, тварин, їх розвиток, хвороби, умови проживання. Однак в області виділилося кілька напрямків: наукове, комерційне і аматорське.
Наукові фахівці розробляють способи утримання водних організмів, їх розведення, лікування. Вчені проводять різні експерименти, привносячи свій внесок в розвиток науки.
Комерційний напрямок - це, перш за все, акваріумний бізнес: розведення рибок з метою продажу, виробництво кормів, вирощування водоростей, виготовлення акваріумів, випуск спеціальної літератури.
Любительське напрямок - це, частіше за все, розведення рибок, рептилій, амфібій або водних рослин в домашніх умовах, тобто хобі.
У професії важливі такі якості, як: інтерес до живої природи і підводного світу, високий інтелект, відмінна координація, міцне здоров'я, спокійний характер, посидючість, схильність до досліджень.

Пропонуємо Вам переглянути розділ День працівників ветеринарної медицини 2024, в якому знаходиться 15 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: opis





Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт