Feedback

Жартівливі подарунки

20.09.2013 7543

У нас прикольний подарунок повинен не просто розсмішити іменинника і гостей. Він повинен ще потім, після Дня Народження, виявитися для чого-небудь корисним. Тут маються на увазі ті предмети, в яких форма не відповідає змісту.

Наприклад, радіоприймач, що зовні нагадує мобільний телефон. Протиріччя між формою і змістом завжди можна весело обіграти. А ощасливлений "стільниковим телефоном" іменинник, відсміявшись, зметикує, що мати кишеньковий приймач – теж непогано.

Іншу групу прикольних подарунків складають предмети, самі по собі ніяк не є прикольними. Навпаки, вони навіть дуже корисні в домашньому господарстві. Просто традиційно їх ніколи не дарують. Але якщо придумати оригінальний текст, то можна подарувати пральну дошку, рахівниця, гасову лампу, тертку і вибивачка пилу з килимів. А сказати в момент дарування можна наступне: "Ти у нас завжди і у всьому перший. Тож і подарувати ми хочемо те, що тобі під стать. Тобто все найперше. Ось це, відповідно, перша пральна машина, перший комп'ютер, перший прожектор , перший кухонний комбайн і перший пилосос ".

Для любителів казок може підійти наступний подарунковий набір: скатертина-самобранка (звичайна клейонка), килим-літак (килимок у передпокій), чоботи-скороходи (гумові чоботи), шапка-невидимка (чорна в'язана шапочка з прорізами для очей, як у омонівців) .

Ще є "предваряющие" подарунки. Їх дарують, коли фінансові можливості не дозволяють розщедритися на щось більше. У момент дарування так і кажуть: "Ми знаємо, що ти давно мрієш про … Ми б з великою радістю подарували тобі це. Але, на жаль, ти сам знаєш розмір нашої зарплати. А тому ми даруємо те, що символізує перший крок до твоєї мрії. Наступні кроки, ми сподіваємося, ти переможеш сам! " Після таких слів імениннику підносять: антену, як перший крок до придбання телевізора; вішалку для майбутньої норкової шуби; килимок для миші, як початок персональної комп'ютеризації; рятувальний жилет, який в нагоді для майбутньої яхти; самоклеючі цифри, які прикрасять двері нової квартири.

Як видно з наведених вище прикладів, прикольний подарунок може бути всього лише звичайним предметом, який сам по собі не здатний викликати посмішку. Прикольним він ставати завдяки веселому коментарю. Якщо знайти відповідні слова, то можна подарувати іменинникові те, що взагалі не дарують на День народження. І до речі, більшість прикольних подарунків адресовано чоловікам. Як показало одне широкомасштабне дослідження, відсоток жінок, згодних прийняти прикольний подарунок, дуже незначний. Це не тому, що у жінок відсутнє почуття гумору, просто справжні жінки категорично не виносять, коли над ними сміються.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Прикольні привітання з днем народження, в якому знаходиться 525 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: Вона





Цікаві статті

  • Кому і як дарувати смішні подарунки?

    Кому і як дарувати смішні подарунки?

    Готуючись до святкової події в житті кращого друга, хочеться подарувати йому що-небудь воістину запам'ятовується і таке, щоб повеселило і всіх запрошених, і, природно самого обдаровуваного. Щоб вибрати смішні подарунки на день народження, є безліч ... 7271

  • Що подарувати жінці близнюку?

    Що подарувати жінці близнюку?

    Кожен подарунок значущий, з цим не посперечаєшся. Навіть якщо ви даруєте його незнайомій жінці або, навпаки, близькій подрузі, родичці або дружині, вона знайде в ньому підтекст, до якого треба бути готовим. Сьогодні мова піде про подарунки, які-небудь, та значать з точки ... 3979

  • День народження взимку

    День народження взимку

    День народження саме довгоочікуване свято для кожної ... 5608

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт