Feedback

Нове покоління рекламістів вибирає приколи

13.10.2014 1284

Якщо ваш друг має безпосереднє відношення до світу реклами, то кому як не вам знати, що креативу в його житті багато не буває. Дійсно, людина, протягом цілого робочого дня вирує всілякими ідеями, повинна підживлювати свою енергію, щоб вона не вичерпалася.
  1. Тому ви не помилитесь, вручивши в День працівника реклами, прикольний подарунок, здатний викликати появу нових цікавих ідей. Це може бути новомодна головоломка або нестаріючий супутник винахідника - конструктор, в якому закладені воістину дивовижні можливості створення різних предметів з одних і тих же складових частин.
  2. Як часто з безлічі варіантів вирішення проблеми рекламістові доводиться вибирати один, єдино вірний. Цей дуже непростий процес покликаний полегшити маятник для гадання або кулю для прийняття рішень.
Нагороди знаходять своїх героїв
 3. Ви вважаєте свого друга генієм слова і чемпіоном по зомбуванню свідомості? Тоді просто необхідно піднести йому матеріальне втілення визнання його заслуг - подарункові ордени, нагороди, медалі, грамоти або фотогуртка з голлівудською зіркою з Алеї слави, на якій значиться ім'я винуватця торжества.
4. А як стимулює розумову діяльність подарунковий набір, куди входить блокнот з промовистою назвою «Записи генія»! До речі, на ньому можна перевірити давно відому методику з придбання бажаних якостей шляхом самонавіювання. Як то кажуть: «Хочеш бути геніальним? Будь ним! »
Мильні бульбашки великих ідей
5. Хто з нас не любив у дитинстві пускати мильні бульбашки? Дійсно, це шаленно цікаве заняття - видути з в'язкої рідини величезне повітряне диво, відливають на сонці всіма кольорами веселки. Рекламні вислови також в якійсь мірі асоціюються у нас з такою кулькою, але не в негативному сенсі, а в самому позитивному, адже практично з нічого народжується щось світле і радісне.
Створити творчу атмосферу для улюбленого друга навіть в такому прозовому місці як ванна кімната вам допоможуть всілякі новинки - сенсорний диспенсер для рідкого мила, інноваційна насадка на кран і стильна полка для ванни, на якій передбачено місце і для келиха з вином. Тому сміливі ідеї стануть відвідувати вашого друга не тільки в офісі і робочому кабінеті, але і у ванній, де ми проводимо немало часу, розслабляючись і відпочиваючи. І, можливо, саме там в його голову прийде геніальна думка, і він, подібно Архімедові, з криком «Еврика!» Вискочить з ванної і ощасливить виробників новим 1001-м способом продати слона довірливому покупцю.

Пропонуємо Вам переглянути розділ День працівників реклами 2024, в якому знаходиться 67 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт