Feedback

Як влаштувати романтичний вечір для коханого чоловіка

15.04.2014 1941

Романтика! Як мало її в нашому житті! Та звідки вона візьметься, якщо останнім часом людям стало ніколи приділяти один одному час, вічні проблеми заполонили наше життя. Ніхто, крім нас, чи не зробить світ кращим.
Ви вирішили влаштувати романтичний вечір для коханого чоловіка. Головне - це сам вечір, квіти з шампанським, запалені свічки. Все це зазвичай і нецікаво. А вам хочеться влаштувати так, щоб зустріч відрізнялася своєю неординарністю і запам'яталася на довгі роки.

Якщо у вашій місцевості є водоймище, то можна влаштувати вечір прямо посеред води. Столики на поверхні води - важкувато. Тоді спускаємо на воду човен, прикрашену і обладнану для романтичного вечора і все. Романтика!

На даху. Звичайно, небезпечно, але... Навколо нікого, навіть не чути птахів, десь далеко внизу доносяться звуки автомобілів, суєта, а ви вдвох з коханим хлопцем, і тільки місяць в темному небі - мовчазний свідок ваших відносин.

Можна влаштувати відвертий романтичний вечір. Улюблений чоловік буде в стопорі від побаченого: стіл накритий прямо в спальні з розібраної постіллю, ви зустрічаєте свого коханого у відвертому вбранні (красива нижня білизна, зверху якого недбало накинута чоловіча сорочка або сексуально -прозорий пеньюар).

Дзеркальний вечір. Ідеальний варіант, якщо дзеркала будуть розміщені по всьому периметру спальні, тоді створиться враження повноти почуттів і розташує до спілкування. Куди не глянеш - всюди ви вдвох, тим більше що чоловік любить підглядати за всім, що відбувається. Ще краще - прихована камера. Сюрприз у тому, що після проведеного часу ви її увімкніть! Вийде сімейний фільм під назвою "Як зароджувалася... сім'я!".

Романтичний вечір в старому стилі. Атрибути старовини - позолочена меблі, мармурові каміни, картини на стінах, масивні підсвічники... Перераховувати можна довго, та який толк ? Але сам термін " старина" не має на увазі тільки лише розкіш, можна знайти предмети і простіше. Самовар, наприклад. Прекрасний атрибут того часу. Додамо бублики і медові пряники - буде взагалі цікаво виглядати. Можна розвісити картини, хай їх буде одна-дві, але вони доповнять інтер'єр. Круглий стіл накритий скатертиною з бахромою, в самому центрі стоїть самовар, розставлена порцеляновий посуд з солодощами, і гасова лампа (підтримувати світло скіпки у вас навряд чи вийде). Одяг повинен відповідати обстановці - сарафан, кокошник і т.п.. Подбайте і про нижню білизну. Ваш хлопець буде "приємно" здивований, коли побачить на вас панчохи, витончені панталони, комбінацію, корсет, дві нижніх спідниці, тонку кофтину, маленьку подушечку (турнюр), яка додасть вам пишність, і верхній корсаж з верхньої спідницею. Прикольно, зате для вашого чоловіка це буде незабутній вечір...

Пропонуємо Вам переглянути розділ Поздоровлення з днем народження коханому чоловіку, в якому знаходиться 330 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт