Feedback

Що подарувати колезі?

19.09.2013 2835

Для колег подарунки повинні бути приблизно рівнозначними. Не даруйте нічого дорогого або інтимного — перші будуть зобов’язувати до відповідного жесту, а другі припустимі лише між близькими людьми. Але й однакових подарунків не купуйте, бо це може виглядати як ознака байдужості і неуваги. Вибір значно спроститься, якщо ви знаєте про захоплення та хобі своїх колег.
Стандартними подарунками на 8 березня є цукерки, м’які іграшки та канцелярське приладдя. Всі три подарунка гарні і мають право на існування. Тим більше, наприклад, якщо колега колекціонує іграшки, підберіть їй що-небудь незвичайне.
Якщо ж робота співробітниці пов’язана з комп’ютером, подаруєте їй якийсь комп’ютерний аксесуар, наприклад, комп’ютерну мишку, флешку і т.д. Для колеги, яка не дружить з комп’ютером, знайдіть якесь миле прикраса для столу, яке буде виконувати до того ж і корисну функцію: красивою рамки для фотографій або підставки.
Не всі жінки захоплюються такими сучасними течіями організації свого життя і простору, як фен-шуй чи Симорон, але навіть вони будуть раді подарунку, що символізує любов, щастя, радість і достаток. Тому сміливо можете подивитися в сувенірних лавках статуетки, амулети або обереги.
Жінці, майстерною в кулінарії, купіть гарну книгу рецептів або набір форм для випічки. Колезі — любительці музики — можна знайти диск з рідкісними записами улюбленого співака чи групи.
Квіти, безумовно — універсальний подарунок, а якщо жінка — квітникар-аматор, купите горшочних квітка.
Подарунок може бути не тільки індивідуальним, але і колективним. Для всього відділу купите набір елітної кави або чаю, зараз існують набори з різними смаками і добавками. До нього можна додати коробку цукерок або величезний смачний торт. Найголовніше в подарунку — це не він сам, а вкладена в нього душа, турбота і бажання порадувати людини.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з Днем Народження колегам по роботі, в якому знаходиться 221 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: Як просто?





Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт