Feedback

8 ідей, що подарувати молодятам на весілля

04.09.2014 2373

Весільне торжество є не тільки знаменною датою, а й відповідальним заходом як для молодят і їхніх близьких родичів, так і для кожного запрошеного гостя.

До одного з головних моментів весілля відноситься процес дарування молодятам підготовлених подарунків.
Ідея 1

У більшості випадків молодому подружжю підносять як подарунок речі, які надалі зіграють хорошу службу в господарстві, або будуть виступати в якості прекрасного доповнення до інтер'єру житлового приміщення молодого подружжя. Традиційним варіантом подарунка є предмети кухонного начиння, набори столового приладдя, різні сервізи для чаювання, предмети, для майбутнього прикраси інтер'єру.

Ідея 2

У тому випадку, якщо молодята об'єднані одним улюбленим заняттям, то це варто враховувати при виборі весільного подарунка. Наприклад, якщо майбутнє подружжя захоплюються одним видом спорту, то для них ідеальним подарунком буде два комплекти спортивного спорядження. Або, якщо, наприклад, захоплення нареченого і нареченої - акваріумні рибки, то молодих можна обдарувати екзотичними екземплярами, які відсутні в їх колекції.

Ідея 3

Дуже гарним і одночас ефектним подарунком може стати феєрверк, з різними надписами або образами. Так у різних містах України та Росії можна найти виконавців цього задуму, зокрема феєрверки у Києві були дуже класними, я був свідком і бачив на власні очі, незабутнє враження.

Ідея 4

Раритетна річ також буде хороша і оцінена гідно молодими, якщо вони колекціонують саме такі речі. Пляшка колекційного вина або шампанського також обрадує молодят.

Ідея 5

В даний час все частіше трапляється, що майбутня сімейна пара на момент весільного торжества очікує поповнення в сімействі, що може надати істотну допомогу у виборі весільного подарунка. Наприклад, в якості подарунка при даному збігу обставин підійде дитяче ліжечко, прогулянкова коляска, або автомобільне крісло для новонародженого.

Ідея 6

Досить часто на весільне торжество прийнято приходити з подарунком, вираженому у грошовому еквіваленті. Даний вид подарунка можна піднести як задопомогою красивого конверта, так і використовуючи більш оригінальні варіанти, наприклад, подарувати молодим оригінальний альбом для фотографій з вставленими купюрами в місця для кадрів.

Ідея 7

Альтернативою подарунку у вигляді грошових коштів може бути подарункова карта, або сертифікат, які можна застосувати в процесі купівлі товару, або послуг.

Ідея 8

Якщо хочеться відсторонитися від стандартності і типових рамок, то в якості подарунка на весілля можна піднести організацію грандіозного святкового феєрверку, особисто виконане музичний твір, або романтичне катання на красивих конях.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з весіллям, в якому знаходиться 154 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: Привіталка





Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт