Feedback

Соковижималка у подарунок на день народження

05.08.2024 17

Якщо іменинниця цікавиться правильним харчуванням та здоровим способом життя, їй може сподобатися соковитискач.
Соковитискач — це прилад для витискання соку з фруктів, ягід і овочів. Вони бувають ручні (цитрус-прес), відцентрові і шнекові.
Для отримання соку з цитрусових вибирайте цитрус-прес. Вони можуть бути як ручними, так і електричними. Ручні соковитискачі у свою чергу можуть бути важільними. Такий прилад представляє собою склянку з дюралюмінію (сплав з алюмінію, міді та магнію, який не піддається окисненню) і спеціального пресу. У прес поміщають очищений цитрусовий фрукт і щільно стискають. Найпростіша модель ручного соковитискача — це чаша-склянка і кришка з випуклою рельєфною поверхнею, схожою на свердло. Достатньо взяти половинку апельсину, надушити на конус, і сік буде накопичуватись у чаші. Дизайн такого приладу може бути різним. Ручні соковитискачі підійдуть виключно для приготування 1-2 склянок соку. Також варто пам'ятати, що свіжий сік зберігає свої корисні властивості усього протягом 10 хвилин.
Тож, соковитискач буде хорошим подарунком, який ще й підтримає здоров'я вашій іменинниці.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Офіційні вітання з Днем народження, в якому знаходиться 124 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в серпні

Інформери на Ваш сайт