Feedback

Музей Лувру вартий уваги, а подарований квиток, що забезпечить його відвідини подарує незабутні враж

25.07.2024 20

Квитки в Лувр на день народження. Лувр вважається найбільшим музеєм світу і знаходиться у серці центрі Парижа. Понад 35 000 експонатів представлені на площі 60600 м². Щороку музей налічує понад 8 мільйонів людей.

Музей знаходиться в палаці Лувру, побудованому ще в далекому 12 столітті королем Пилипом-Августом. Сліди вежі збереглися до нашого дня у цоколі музею. Будівлю розширювали кілька разів, щоб у результаті вийшов розкішний палац. У 1682 році Людовік XIV вирішує зробити Версаль своєю резиденцією, перетворивши з Лувра на місце, де він організував постійну виставку предметів королівської колекції. У 1692 році тут розташовувалися Академія Написів та красного письменства та Академія Живописів та Скульптури. Під час Великої Французької Революції Національна Асамблея ухвалює рішення про те, щоб будинок Лувру використовувався лише під музей. Музей відкрився 10 серпня 1793 з виставкою, де були представлені 537 картини і релігійні експонати, конфісковані у церкви. Через проблеми структури будівлі музей було закрито 1796 року до 1801 року. Розміри колекції значно поповнилися за правління Наполеона. Але після поразки під Ватерлоо більшість експонатів було повернуто колишнім власникам. Колекції поповнювалися і за царювання Людовіка XVIII і Карла X, і під час Другої Республіки, з початку його відкриття музей побачив 20 000 нових експонатів.
Музей Лувру вартий уваги, а подарований квиток, що забезпечить його відвідини подарує незабутні враження на усе життя.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Офіційні вітання з Днем народження, в якому знаходиться 124 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в серпні

Інформери на Ваш сайт