Feedback

Що подарувати колезі дівчині на день народження?

04.09.2014 1789

Ви працюєте в одній упряжці вже давно і настільки здружилися , що ні привітати з днем ​​народження милу колегу просто неможливо. Привітати - то можна , але от що подарувати колезі- дівчині на день народження , це вже питання з підступом . І начебто не так сильно спілкуєтеся , щоб наперед знати її уподобання . Все-таки спробуємо догодити разом.
Універсальні подарунки

Може , і банально , але всі дівчата будуть їм раді . Мова, звичайно , йде про букети з квітів або модних нині м'яких іграшок . І якщо перший порадує погляд ніжною модниці всього пару- трійку днів , то м'який букетик простоїть на її робочому місці роки (ну , принаймні , ви так планували ) . Головне - вибрати колір і м'яку іграшку. Найкраще ведмежата або кроленята в яскраво- червоному оформленні , це вже на практиці доведено .

До цього прикладається торт з ім'ям іменинниці. Можна спекти своїми руками і оригінально прикрасити за допомогою :

Топінгу і збитих вершків зі свіжими фруктами ( ягодами ) ;

Плетінням з тіста (теж відмінно поєднується з ягодами ) ;

Зефір або макарунами (шоколадний трюфель непогано підходить на заміну) .

Ще один варіант - цукерки ручної роботи , безпрограшний . Тоді прикладіть до них пляшечку шампанського , раптом і вам перепаде цукерка - інша під келишок і розмови про життя .

Корисний подарунок для роботи

Сама безболісна альтернатива. Ви - то точно знаєте , що згодилося б їй на робочому місці. Так чому б не поєднати приємне з корисним і не подарувати їй:

Канцелярський набір ;

Новий килимок для миші (а може , й саму мишу пора поміняти ?) ;

Практичний щоденник в шкіряній обкладинці і т.д.

З подарунків серйозних і дорогих може підійти ключниця , візитниця або навіть шкіряний портфель . На таку покупку прийнято скидатися колегами по офісу .

Подарунок для жіночої душі

Ну звичайно, навіщо дарувати всі ці ненависні рутинні предмети? Подарунок дівчині колезі повинен в першу чергу радувати око і душу . Значить , відкриваємо каталог улюбленої косметики і вибираємо те , що побажали б собі самій.
Як, ми прогадали з гендерної приналежністю ? Не знаєте , чим здивувати соратницю , адже за жіночим магазинах ви апріорі не збираєтеся ходити? Сміливо даруєте подарунковий сертифікат на покупку косметики , прикрас , парфумерії , а то й на візит в СПА - салон. Тільки тут краще бути обережним: раптом дівчина не так розцінить цей « комплімент » і вирішить , що їй час лягати під ніж пластичного хірурга .

Жарти жартами , але подарунок повинен крім усього іншого бути і креативним . Можна замовити футболку з нанесенням або персональний « робочий » халат , в якому вона має право проходити весь день народження по офісу ( махрові тапочки і рушник на голову додаються). А якщо подаруєте чашку з нанесенням , не виключено , що пригощати чаєм або кавою з неї будуть саме вас. Так що вибирайте від душі!

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з Днем Народження колегам по роботі, в якому знаходиться 221 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: Привіталка





Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт