Feedback

Що подарувати чоловікові 62 роки?

04.09.2014 1392

Здавалося б: 62 роки - зовсім не кругла дата, та й що в ній особливого? Людина ще не старий, але вже не молодий, у нього вже точно є діти і швидше за все, є онуки. В принципі, до цього віку у нього вже є все, в тому числі - спокійне дозвілля. Так от щоб цей дозвілля скрасити і урізноманітнити, подумаємо разом, що подарувати чоловікові 62 роки.
Подарунок для душі

Як кажуть, головне ось у цьому віці серцем не старіти, а душею тільки молодіти. Якщо чоловік стежить за своїм здоров'ям, цікавиться тим, що відбувається навколо і отримує задоволення від життя, йому позаздрять навіть молоді. Напевно у нього є якісь свої захоплення. Хтось віддає себе цілком дачі, споруді нового будинку і обробленню городу. А хтось знаходить себе в жвавою полюванні, давши волю все життя приборкували інстинктам справжнього « мужика». Є й такі, кому приходить в голову зайнятися політикою, літературою, історією.

Одним словом, це саме хобі - відмінний натяк на подарунок чоловікові. 62 роки він повинен відзначити так, щоб запам'яталося. Влаштуйте тематичний вечір - прикрасьте зал в стилістиці комсомолу чи суспільства завзятих дачників, і нехай подарунок теж буде в тему: від нової вудки до історії комунізму в 10 томах.

Подарунок для здоров'я

Без сумніву, в цьому віці вже є сенс припинити брехати собі і почати стежити за організмом. Якщо винуватець торжества - ваш родич, немає нічого поганого в тому, що ви подаруєте йому корисні речі:

Пояс з собачої шерсті - можна в комплекті з теплою вовняною пледом або шкарпетками ;

Масажери для шиї і спини - сперечаємося. Їм будуть користуватися і всі інші ;

Набір вітамінів і корисних харчових добавок. Залишилося проконтролювати, щоб він їх брав ;

Путівка в оздоровчий санаторій. Без натяків, а раптом він давно хотів відвідати джерело Боржомі або прогулятися по Біловезькій Пущі? Нехай зробить це з користю для здоров'я.

Подарунок для стилю

Важкувато буде вгадати смаки і переваги чоловіки в цьому віці, якщо до цього він про них і словом не обмовився. Тим не менш, багато стають імпозантного та особливо привабливі саме після 50. А хтось перестає стежити за своїм стилем в одязі. Не допустіть цього: подаруйте чоловікові розкішний краватку, нову сорочку строго за його розміром - не в обтяжку, а й щоб не бовталася.

Нарешті, в будь-якому віці наручний годинник стануть найкращим подарунком для чоловіка. Правда, витратитися на хороший бренд доведеться всією сім'єю, але ж це куди солідніше і доречніше купи дрібниць. А ось чого дарувати не рекомендується в 62 роки - так це набори для « шкідливих звичок ». Хтозна, чи на користь організму черговий 5-зірковий коньяк або люлька, як би благородно це не звучало? Хіба тільки чоловік дійсно колекціонує їх, тоді інша справа.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Поздоровлення з днем народження коханому чоловіку, в якому знаходиться 330 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: Привіталка





Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт