Feedback

Як вибрати подарунок для жінки

04.09.2014 1380

Як би сучасні леді не ставилися до свят, як би не дорікали дні народження за те, що хтось обов'язково запитає про вік, всіх жінок об'єднує любов до подарунків. Найчастіше в якості подарунка для жінки виступають традиційні речі: квіти, косметика, парфумерія, сувеніри, ювелірні прикраси, шоколад. З одного боку, такі подарунки є універсальними і по-любому знайдуть застосування, а з іншого ... аж надто вони нудні і передбачувані. Хоч і кажуть, що дарованому коневі в зуби не дивляться, навряд чи Вам захочеться, щоб Ваш подарунок припадав пилом на полиці. Якщо хочете зробити по-справжньому оригінальний і незабутній подарунок жінці, то доведеться серйозно потрудитися і напружити мізки. Відмінна можливість підкорити жінку своїм презентом - ексклюзивний подарунок. В якості оного може виступати все, що завгодно - від ручки з гравіюванням на замовлення до ювелірних прикрас. Тут все залежить від Ваших фінансових можливостей і фантазії. Інше питання - що саме подарувати жінці? Для початку слід визначитися зі стилем подарунка. Тут цілком і повністю слід виходити з стилю його майбутньої власниці. Ось лише деякі приклади подарунків для жінок:

У техно-стилі (для любительок електроніки та високих технологій): мобільний телефон зі стразами Сваровські, прикраси в стилі «хай-тек» - з імітацією кнопок клавіатури або у формі комп'ютерної миші, годинник з різними функціями, кредітніцу на кнопках, чохол для флешки .
В етно-стилі: предмети інтер'єру з натуральних матеріалів, шкатулку для зберігання прикрас з «леопардовим» орнаментом, хустка на шию з квітковим принтом, картину з бурштином.
У стилі «модерн» для сучасних леді: дамську сумочку для походу в театр з паєтками і бісером, дзеркальце в оригінальній рамці, книгу про моду або макіяжі.
У стилі «фьюжн»: кухонне приладдя з яскравого пластику, портмоне із застібкою у вигляді забавної мордочки.
Діловим леді підійдуть подарунки без зайвого декору, це може бути сумка з безліччю відділень, щоденник в якісному шкіряній палітурці, настільний годинник, брендові письмове приладдя.

Якщо ж подарунок призначений дівчині в стилі «зірви голова», то дайте простір фантазії. Подарунок для неї повинен бути яскравим і функціональним: лижне екіпірування, годинник з вбудованим компасом, пляшечка для води.

Молоду маму порадують подарунки, полегшують її трудові будні: радіоняня, стерилізатор для пляшечок, пароварка або соковижималка для приготування здорової та смачної їжі.
Господарським особам сподобається набір кухонного інвентарю, таймер для плити, скатертина із серветками.

Прекрасним подарунком для жінки може стати подарунковий сертифікат в салон краси, тим самим ви порадуєте тонку жіночу натуру: дама сама зможе вибрати процедуру на свій смак. Тільки подбайте про те, щоб обраний салон мав хорошу репутацію, а краще, розвідайтеся, в який салон жінка воліє ходити. Саме розвідайтеся! Інакше сюрпризу не вийде. Постарайтеся прислухатися до розмови: жінка ненароком може сама подати Вам ідею для подарунку. Бути може, в її розмові промайнули фрази про необхідність змінити завіски, відпочити, обзавестися новими аксесуарами для вечірнього плаття.

Для деяких жінок прекрасним подарунком послужать квитки в театр або на концерт, абонемент у фітнес - клуб або на курси по макіяжу. Тільки перш ніж дарувати такі подарунки слід переконатися у бажанні жінки відвідувати дані заходи, а інакше Ви ризикуєте зіткнутися з питанням: «Я що, така товста (страшна)?».

Якщо подарунок призначений для жінки, з якою Ви перебуваєте як мінімум у дружніх стосунках і добре знаєте її смак і уподобання, то можете подарувати що-небудь з одягу, наприклад, ефектне коктейльне плаття або пару туфель на високих підборах.

У питанні про жіночих подарунках не може бути однозначної відповіді, адже кожна жінка унікальна: хтось прямо скаже, що хоче отримати і тим самим полегшить ваше завдання, а комусь до душі сюрпризи. Загалом, вибір за Вами (або за вашою жінкою).

Зробіть все, щоб саме Ваш подарунок жінці став самим яскравим і незабутнім!

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з Днем Народження для коханої, дружини, в якому знаходиться 116 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: Привіталка





Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт