Feedback

Що подарувати улюбленій дівчині на День народження?

04.09.2014 537

Кожен чоловік повинен розуміти, що подарунок дівчині на День народження - це важливий чинник, який може вплинути на подальші стосунки пари. Навіть якщо дівчина не вимоглива в повсякденному житті - цінує прості почуття і спокійно обходиться без постійних підтверджень вашої любові у вигляді матеріальних подарунків, то в день власних іменин вона підсвідомо чекає дива. Адже в кожній жінці, незалежно від віку і соціального положення, живе маленька дівчинка, яка вірить в казки. А міфи і захоплене очікування, якими батьки або ЗМІ обкутали святкування Дня народження з дитинства, залишаються такими, що хвилюють на все життя, як обов'язкова програма свята. Тому залишити дівчину без хорошого подарунка - все одно, що образити її кращі почуття!

Як це не сумно, але хоч би раз на рік закоханій людині доведеться з особливою увагою підійти до питання подарунка своїй дівчині на День народження. Так, як вибрати що подарувати дівчині? Однозначно відповісти на це питання неможливо, адже скільки існує на світі дівчат, стільки є і варіацій на тему подарунка. Але можна скласти приблизний алгоритм вибору подарунка для своєї коханої і проведення Дня народження, який сподобатися будь-якій жінці.

Інструкція підготовки до дня народження дівчини :

1. Найважливіше в стосунках з дівчиною згадати про дату її народження заздалегідь! Не багато чоловіків відрізняються такою здатністю, тому увага до своїх іменин і своєчасна підготовка партнера цінуються жіночою половиною людства особливо високо.

2. Пам'ятаючи про подію, що настає, чоловікові є сенс почати прислухатися до висловлювань коханої. Для того, щоб зрозуміти, про що вона мріє, треба просто постежити за подругою. Зазвичай свої бажання дівчини не приховують, говорять про них прямо або натякають. У такому разі залишається лише в час задати парі уточнювальних питань і стурбуватися купівлею потрібного подарунка.

3. Отриману підказу теж треба уміти використати. Адже окрім того, що подарунок придбати заздалегідь, його ще треба уміти і красиво піднести. Як відомо, жінки - натура романтична, тому дуже люблять всілякі супроводжуючі атрибути свята : квіти, шампанське(чи інші напої залежно від індивідуальних переваги), романтичну обстановку і сюрпризи.

Насправді, жінки живуть за принципом: головне не подарунок, а увага. Навіть якщо ви забули про її іменини і не купили заздалегідь подарунок - не засмучуйтеся. Робіть хорошу міну при поганій грі: створюйте атмосферу таємничості; терміново замовляйте квіти або букет з повітряних куль з доставкою - неначе запізнилася кур'єрська служба, а не ви забули про важливу в її житті дату; замовляйте святковий сніданок, обід або вечерю; красиво завертайте будь-яку дрібничку... Чи натякніть, що подарунок буде пізніший, беріть свою дівчину і везіть в таке місце, де не буваєте в звичайному житті. Найголовніше - це наповнити цей день позитивними емоціями, тоді ваша подруга запам'ятає його надовго, незалежно, що саме ви їй подаруєте.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання для закоханих, в якому знаходиться 119 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: Привіталка





Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт