Feedback

Конкурси на день народження дитини

03.04.2014 944

Нова планета. Запропонуйте маленьким гостям відкрити власну планету.
Для цього роздайте всім дітям повітряні кулі, нитки і фломастери. Поясніть умови конкурс: «Зараз кожен з вас повинен відкрити свою планету, тобто надути повітряну кулю, як ви тільки це зробите, наповнюйте його жителями - намалюйте на кульці людей. На виконання завдання вам дається дві хвилини, хто впорається із завданням під час, той і переміг».

Ланцюг своїми руками. Роздайте дітям скрепки. По вашому сигналі вони повинні почати їх з'єднувати, та дитина, у якої ланцюг вийде довшай, той і виграє.

Через топи та болота . Роздайте учасникам по два аркуші паперу - краще альбомні. Попросіть дітей уявити , що вони знаходяться на болоті і їм треба його перейти. Зробити це можна, тільки якщо перестрибувати з купини на купину, тобто з одного листка на інший. Дітям доведеться їх постійно пересувати, хто добереться до фінішу першим - отримує приз.

Заборонений плід. Необхідно взяти одне велике яблуко і підв'язати його на ниточки за держак. Умови гри такі, що діти повинні не використовуючи рук відкусити яблуко. Переможе той, хто зможе це зробити .

Під час проведення конкурсів, спостерігайте за дітьми, якщо бачите, що гра стала для них нудною і починайте іншу. Веселого вам свята.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання із днем народження онуків, в якому знаходиться 79 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт