Feedback

Оригінальний подарунок на День Народження

26.03.2014 2165

Є така категорія сімейних або, скоріше , персональних свят, до яких подвійно складніше вибрати подарунок, ніж , скажімо до 8 березня чи Новий рік. Це такі свята, як дні народження та різного роду ювілеї. Звичайно, тут теж можна обійтися конвертами з грошима, букетами, посудом або парфумерними наборами.

Але подарунок до дня народження, а тим більше, до ювілею повинен бути персоніфікованим. Можна замовити портрет іменинника на справжньому полотні - зараз це можливо виконати навіть в найменшій типографії. Але якщо ви хочете дійсно здивувати іменинника і догодити йому, то покладіть в конверт замість N-ої суми ваучер на екзотичну подорож, наприклад, в південно-східну Азію, в Сінгапур.

Туроператори пропонують на вибір велику кількість турів. Але, зайнявшись організацією подорожі самостійно, ви зможете значно заощадити.

Сінгапур - це острівна держава з однойменною столицею, розташоване на південь від Малайського півострова. Тут круглий рік літо, в найхолодніші місяці температура не опускається нижче +25 градусів, так що відпочинок тут-справжнє задоволення. Так як держава орієнтована на туристів, весь персонал в численних готелях, ресторанах і магазинах чудово говорить по-англійськи. Традиційна їжа сінгапурців - курка з рисом і морепродукти. Приємно дивує неймовірна чистота в місті. Архітектура досить химерна, в ній химерно переплітається старе і нове - хмарочоси зі скла і металу з маленькими будиночками з черепичним дахом.

Організацію подорожі слід почати з вибору готелю: завдяки Інтернету ви можете забронювати номер практично в будь-якому готелі. Не забудьте забезпечити медичну страховку тому, кому ви збираєтеся подарувати подорож. Поцікавтеся, які щеплення необхідно зробити перед поїздкою. Коли всі ці питання вирішені і узгоджені, вам залишається тільки придбати дешеві авіаквитки в Сінгапур .

Можете не сумніватися, ваш подарунок на день рожденья або на ювілей буде найоригінальнішим і несподіваним.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Поздоровлення друзям на ювілей, в якому знаходиться 111 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт