Feedback

Оригінальне привітання чоловікові на день народження

25.03.2014 1453

Якщо день народження чоловіка випав на вихідний день, то свято можна влаштувати з самого ранку.
Побалуйте його сніданком в ліжку незвичайними гостинцями, наприклад, свіжоспеченими тістечками з ніжним кремом.

Або, поки улюблений приводить себе в порядок у ванній, накрийте святковий стіл до сніданку на кухні. Накрийте стіл нарядною скатертиною, приготуйте прилади. Поставте на стіл вазу з невеликими цукерками або печивом . Кількість їх має відповідати віку іменинника. Нехай це солодке частування символізує такі ж солодкі наступні роки іменинника.

Подарунок слід підготувати заздалегідь, попередньо з'ясувавши, чого найбільше йому хочеться отримати на свій день народження. Подбайте і про маленький сюрприз, ним може стати голосова листівка, відправлені електронною поштою або за допомогою стільникового зв'язку.

Якщо ви захоплюєтеся рукоділлям, то має сенс подарувати коханому чоловікові виріб власного виготовлення, наприклад, теплий светр, пов'язаний вашими дбайливими руками.

Якщо чоловік не може залишити роботу в день свого народження, то проявити свою турботу і увагу вам допоможуть голосові листівки, які він буде отримувати від вас протягом дня.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Поздоровлення з днем народження коханому чоловіку, в якому знаходиться 330 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт