Feedback

Алмазна живопис у подарунок для бабусі

15.11.2022 82

Приголомшливий набір для алмазної вишивки, який прикрасить довгі вечори, а врешті-решт вийде дуже красива інтер'єрна картина на будь-яку тематику.
Поєднання результату та витраченого часу при створенні мозаїчних картин є досить результативним. При вишиванні картин бісером часу йде набагато більше, а вишивка камінням дозволяє отримати гарний результат у короткий термін. Перевагою алмазної мозаїки є простота виконання. Алмазна живопис доступна навіть початківцям – на малюнку, надрукованому на полотні, чітко вказано місце розташування камінчиків, це виключає можливість помилок.

Алмазна живопис не втрачає своїх якостей і не вицвітає з часом. Викладення камінчиками надає полотну певної фактури та рельєфу, робить їх яскравими та барвистими. Широка кольорова гама передає найдрібніші відтінки, дозволяє виграшно грати зі світлом, завдяки чому картини виходять із ефектом 3Д-зображення.

Існує відмінність на кшталт наповнення картини. Розрізняють два види викладки:

повна, коли все полотно викладається камінням, утворюючи монолітну поверхню;
часткова, коли вишивати потрібно лише певні фрагменти, проте решта простору залишається надрукованим.


У набори алмазного живопису можуть входити камені, різні за формою: круглі та квадратні. Одна й та сама картина, викладена камінням різної форми, виглядає зовсім іншим чином. Круглі камені зазвичай викладаються на полотно за допомогою спеціального олівця із силіконом. Квадратні викладаються пінцетом, але деяким зручніше і для квадратного каміння використовувати олівець. Робота з квадратним камінням вимагає більше уважності та ретельності, т.к. необхідно вирівнювати контури при проходженні кожного ряду, намагатися кожен камінчик викладати стик у стик до попереднього. А картини алмазного живопису з круглим камінням викладати простіше і швидше, тому що не потрібно підрівнювати краї.

Пропонуємо Вам переглянути розділ З Новим 2024 роком, в якому знаходиться 389 поздоровлень на всі випадки життя.






Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт