Feedback

Важливий подарунко для рибалки. Що обрати

18.07.2022 72

Для жінки важливо, щоб рибалка, захоплений своїм заняттям, не змерз, не обгорів на сонці і не зголоднів. Щоб продемонструвати турботу про здоров'я чоловіка чи сина, жінка може зробити корисні подарунки:
Набір приладдя для приготування їжі в похідних умовах: упаковані в валізку насадки у вигляді ложки, ножа, вилки та лопатки для смаження, які можна прикріплювати до однієї ручки. Складні столові прилади або набір алюмінієвого посуду (котелок та чайник): вироби з алюмінію легкі та підходять для приготування їжі на відкритому вогні.
Компас-карабін, який зручно носити на ремені. Ручний або лобовий ліхтар у водонепроникному корпусі. Кресало для розпалу багаття, яке, на відміну від сірників або запальнички, ніколи не підведе: з його допомогою можна будь-якої миті висікти іскру і розпалити багаття. Грати-гриль для багаття. Камуфляжний одяг або головний убір. Можна доповнити подарунок універсальним чохлом, виготовленим із водонепроникного матеріалу. Таку річ рибалок повісить на ремінь і складе туди цінні та потрібні предмети: сірники, мобільний телефон, запальничку, навігатор.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження, в якому знаходиться 342 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в травні

Інформери на Ваш сайт