Feedback

Кращий подарунок від друзів для рибалки

18.07.2022 82

Кращий подарунок від друзів — аксесуари для риболовлі. Якщо ваш друг захоплюється риболовлею, ви напевно знаєте, чого йому не вистачає в колекції спорядження. Вудки, спінінги та блешні в нього напевно вже є, намет і складний стілець теж. А ось менш важливіші штучки він, можливо, не встиг придбати. Тому відмінними подарунками для друга-рибалки стануть:
Складний ніж або мультитул. Багатофункціональний аксесуар, який поєднує в собі кілька видів ножів та інструментів (наприклад, викрутку, плоскогубці, відкривачку для пляшок, ліхтарик).
Рибальський садок. Металева сітка для зберігання виловленої риби (він набагато зручніший за саморобний кошик або сітчастий мішок, якими користуються більшість рибалок).
Валіза для зберігання рибальських сітей з безліччю маленьких відсіків для блешень, гачків, лісок і поплавців.
Безмін і рулетка, за допомогою яких рибалка зможе вимірювати вагу і довжину виловленої риби, щоб потім хвалитися рекордами.
Мініатюрний фільтр для води, який дозволить очистити річкову або болотну воду та вгамувати спрагу. Непоганим подарунком стане і набір для обробки риби. До нього входять ножиці, ножі для чищення та видалення луски, а також спеціальна обробна дошка.
Зручний набір для обробки допоможе швидко приготувати страву зі свіжого вилову.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження, в якому знаходиться 342 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в травні

Інформери на Ваш сайт