Feedback

Даруємо настрій на день рибалки

18.07.2022 67

День рибалки. Що подарувати другові чи родичу, який захоплюється риболовлею? Звичайно ж, гарний настрій та посмішку! Ось що допоможе створити святковий настрій у день любителя (і професіонала!) риболовлі:
Настінна фігура риби, що співає, розвеселить кого завгодно. Рибалці можна придумати рибальську байку, як уловив чарівну рибину та навчив її співати.
Що найкраще йде із рибою? Правильно, пиво! Пивний кухоль «Найкращому рибалці» з веселою картинкою — корисний і кумедний подарунок. А якщо рибалка любить багато пива — камуфляжний пояс під банки з пивом на допомогу.
Гарний настрій створює не тільки пиво, а й… міцніший напій. Пляшка дорогого коньяку та набір келихів зігріють душу та тіло. Що подарувати чоловікові-рибалці? Чоловіки чимось залишаються дітьми до самої старості. При впевненості у почутті гумору друга чи родича піднесіть йому сміливий сюрприз – іграшку «Туалетна рибалка».
Смартфон у туалеті – вже неактуально. Прозорий басейн на килимку, в якому плавають пластикові рибки з кільцями, та «вудочка» з гачком дозволять справжньому фанату рибалки прокачувати свої навички в будь-якій ситуації! У комплекті дверна табличка з написом "Не турбувати, йде гра в "Туалетну рибалку". Хороший фотоапарат дозволить рибалці похвалитися в соцмережах фотографіями багатого улову або поділитися красою світанку на річці. Людину, яка не просто сидить з вудкою на березі, але навіть вивчає теорію риболовлі, захопить подарункове видання праці класика мисливської та рибальської літератури Леоніда Сабанєєва «Життя і лов прісноводних риб».
Шкіряна обкладинка, «старі» сторінки — такий презент займе почесне місце на полиці та в серці практика та теоретика водного полювання.

При підборі ідеального подарунку рибалці дізнайтеся якнайбільше подробиць про його захоплення, проконсультуйтеся зі спеціалістами та підключіть фантазію. І тоді подарунок зробить рибалку по-справжньому щасливим!

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження, в якому знаходиться 342 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в травні

Інформери на Ваш сайт