Feedback

Ближче до тіла. Одяг для рибалки в подарунок

18.07.2022 77

Без спеціального одягу рибалці буде незатишно, особливо на зимовій рибалці. Порадуйте іменинника урочистості практичними подарунками:
Чоботи для риболовлі можуть бути звичайними «дутиками» з гумовою нижньою частиною та халявою з тканини, що не промокає, а можуть бути високими «болотниками». Чоботи для зимової риболовлі - дорожча річ, що забезпечує повний захист від води та холоду.
Спеціальна термобілизна - ще один хороший варіант того, що подарувати рибалці та мисливцеві. Сучасна якісна білизна відмінно тягнеться, не втрачаючи форми, вона приємна до тіла, комфортно в носінні, непродувне і водночас дозволяє тілу дихати. Воно чудово захистить у будь-якій ситуації!
Комбінзон та куртка - верхній шар захисного одягу для рибалки. Вони можуть бути розраховані на певний діапазон температур. Варто орієнтуватися на уподобання винуватця урочистості - любить він рибалити взимку, восени чи влітку - а також на середню температуру у ваших краях. Одяг повинен мати якісні пластикові застібки-блискавки з двома собачками, бути водо- та вітронепроникним, і обов'язково надійно закривати поперек. Найкраще купити штани з лямками - так вони не сповзатимуть. Подарунок рибалці, який ніколи не буде зайвим, - спеціальні наколінники, що зігрівають у мороз і дозволяють опускатися на коліна за потреби, а також надійні, непроникні для води рукавички. Комфортні речі, що захищають рибалці від усіх погодних примх - подарунок, з яким неможливо прогадати. Перед тим як купити куртку чи чоботи, дізнайтеся, який розмір одягу чи взуття потрібний.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження, в якому знаходиться 342 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в травні

Інформери на Ваш сайт