Feedback

Подарунок рибалці-аматору

18.07.2022 88

Здобувач у всеозброєнні Рибалки - ті ж мисливці, просто полювання у них особливе, підводне. Тому доречним презентом рибалці-аматорові буде озброєння, з яким можна ходити на сома або піскаря. Якщо знайомий або родич повертається з риболовлі з великою хижою рибою, значить йому потрібен спінінг. Дізнайтеся, які водойми віддає перевагу рибалці — річкам, озерам, а може, любить вудити рибу в морській чи океанській воді? Типи водойм впливають на характеристики спінінга. Також, вибираючи, що подарувати рибалці, поцікавтеся, чи практикує іменинник ловлею з берега або з човна, і які використовує приманки. Ловить із берега у великій річці? Варто купити спінінг завдовжки 2,7-3 метри. Для фанатів порибалити з берега в невеликій водоймі з проточною водою потрібно спінінг довжиною 2,1-2,4 метра. Озерна вода при лові з берега вимагає спінінга 1,8-2,1 метра. Якщо ж ловити рибу з човна, то на озері потрібно спінінг завдовжки 1,8-2,28 метра. Спіймати велику хижу рибу у великій річці з човна зручніше спінінгом від 2,1 до 2,4 метра. Замовте знаряддя лову в спеціалізованому магазині - грамотні менеджери допоможуть підібрати, що подарувати чоловікові рибалці. Краще підібрати недешеву модель - такий спінінг співслужить винуватцю урочистості довгу та вірну службу. Якщо рибалка «спеціалізується» на білій рибі - окунях, коропах, йоржах, тріску, палтусі, білорибиці, камбалі - купіть вудилище фідера. Це класичне вудилище з великою кількістю кілець та тонкою гнучкою вершинкою. Перед тим «зі смаком» сісти на березі з такою «зброєю», рибу підгодовують і приманюють у різний спосіб. Для лову на малих річках купіть фідер довжиною від 3,3 до 3,6 м, на великій річці - від 3,6 до 4,2 м, а на озері - 3,3-3,9 м. У цьому випадку теж краще звернути увагу на товари в ціновій категорії «вище за середню». Завжди затребувана різна корисна дрібниця для риболовлі. Купуйте блешні, підгодовування, котушки з ліскою, гачки, годівниці - витратні матеріали, які краще для зручності мати під рукою у великих кількостях. Перед покупкою дізнайтеся, які розхідники віддає перевагу винуватцю урочистостей.

Спінінг або вудилище - чудовий подарунок рибалці. Головне, досконально пізнати його уподобання та переваги. Може, рибалка мріє про якусь конкретну зброю лову? Що більше знаєте про захоплення друга чи родича, то більше шансів догодити подарунком.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження, в якому знаходиться 342 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в травні

Інформери на Ваш сайт