Feedback

Як провести дитячий день народження вдома

20.03.2014 619

Проведення дитячого дня народження вдома полягає не тільки в тому, щоб запросити всіх друзів вашої дитини і смачно їх нагодувати. Потрібно ще й придумати розваги для дітей, скласти сценарій свята в який потрібно включити ігри для дівчаток, для хлопчиків, а також такі ігри, в які зможуть грати як дівчатка, так і хлопчики.

Діти у віці 8 - 10 років ж вважають себе досить дорослими. Вони не люблять, коли з ними поводяться, як з малюками. День народження дитини такого віку передбачає відповідні гри.

Ігри для дня народження підлітка вимагають деякої попередньої підготовки, але витратити на них час варто, адже ви готуєте свято для свого власного чада.

Гра «Слова навпаки»

Приготуйте кілька карток, на яких будуть написані слова з переставленими місцями букви. Завдання дітей - відгадати слова. Хто відгадає більше слів, той отримує приз.

Конкурс «Ломакою»

Цей конкурс потрібно проводити тоді, коли діти вже не хочуть розгадувати інтелектуальні загадки, а просто хочуть подуріти і випустити накопичену енергію. Виберіть журі з дітей або дорослих, а потім оголосіть номінації, в яких діти будуть змагатися. Наприклад, можна вручати призи в номінаціях «кращий танцюрист на стільці» , «містер кривляка», «міс кривляка» і в інших, які ви тільки придумаєте .

Гра «Третє око»

Розкладіть на підлозі кольорову стрічку, яка буде позначати берег річки або край обриву. Зауважте очі гравцям, відведіть їх від стрічки на кілька кроків і попросіть якомога ближче підійти до небезпечної межі. Той, хто заступив за стрічку - «впав у прірву» або «потрапив в зуби крокодила».

Можна оголосити й інший конкурс із зав'язаними очима: випити рівно половину склянки лимонаду або намалювати якусь просту картинку.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання із днем народження онуків, в якому знаходиться 79 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт