Feedback

День народження влітку. Поради з організації

20.03.2014 748

Якщо день вашого народження випадає на літо, то у вас є маса варіантів відзначити його цікаво і нестандартно. Незважаючи на те, що літня спека просто навіває спекотний стан, свято може вийти дуже веселе і завзяте.

У літній час день народження можна відзначити як у місті, так і за його межами.

Ідеальним варіантом буде свято на природі, такий своєрідний пікнік. Свіже повітря, тепло, аромати трав і квітів-все це зробить свято незабутнім. На природі відмінно розігрується апетит і піднімається настрій.

Плануючи день народження на природі, візьміть з собою все необхідне для пікніка. Крім того, потрібно ще придумати розважальну програму для ваших гостей, адже у вас вечірка з приводу дня народження, а не просто пікнік.

Торт як десерт краще не брати, на спеці він може просто зіпсуватися. Краще замінити його цукерками, джемом або фруктами.

Основною стравою стане традиційний для пікніка шашлик, також на багатті можна запекти рибу та овочі. Головне, не забути взяти із собою соуси до цих блюд .

Кілька слів про алкоголь. На природі можна дозволити собі трохи випити. Але в літню спеку не варто зловживати міцними спиртними напоям, це може негативно позначитися на стані здоров'я. Замість спиртного краще звернутися до безалкогольних напоїв - мінеральній воді, сокам і морсам .

Створити святковий настрій можна за допомогою яскравої скатертини, різнокольорових серветок і одноразового посуду. Гостей можна розсадити на кольорових пледах . На кущі та дерева навколо можна розвісити кольорові прапорці, а ввечері можна потроїти феєрверк або колективний запуск небесних ліхтариків.

Якщо виїхати за місто на день народження у вас не виходить, то можна організувати свято в аквапарку або біля басейну. Розважальну програму для аквапарку й придумувати не треба - гості будуть гратися і отримувати задоволення і так . А от для вечірки біля басейну потрібно придумати відповідні конкурси та ігри.

І в першому, і в другому випадку вам потрібно буде накривати стіл. Активні заняття у воді викликають звірячий апетит, тому на столі має бути достатня кількість закусок. А ось основна страва не повинно бути важким і жирним, тому що в жарку погоду жирна їжа засвоюється гірше. Краще подати страву з курки або риби.

День народження в спекотний літній день може бути дуже цікавим і веселим, якщо відповідним чином підійти до його організації .

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання із днем народження онуків, в якому знаходиться 79 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт