Feedback

Букет – це оригінально!

12.11.2021 799

Важко уявити День вчителя без квітів. Але не обов'язково нести живі квіти: можна подарувати оригінальний букет, зроблений своїми руками. Креативні ідеї букетів: Букет з квітів, виконаних у техніці орігамі, та ваза з олівців. Вузьку металеву баночку (наприклад, від газованого напою) обклейте кольоровими олівцями; покладіть на дно ємності глину чи пластилін. Зробіть кілька квіткових бутонів з паперу, прикріпіть їх до дротяних стебел і помістіть вироби у вазу.
Букет з квітів та цукерок. Візьміть 10-15 круглих цукерок у золотистих обгортках і за допомогою скотчу прикріпіть їх до дротяних стеблинок. Виріжте з гофрованого паперу пелюстки і обклейте ними цукерки так, щоб вийшли бутони;
із зеленого картону чи паперу виготовте листочки. Зберіть квіти в букет, прикрасьте їх декоративним папером, живими квітами або висушеними ягодами та вирушайте радувати викладача оригінальною композицією.
Букет «Квіти життя» із фотографій учнів. Такий нескладний виріб зможуть виготовити навіть першокласники. Кожен учень класу повинен вирізати з кольорового картону квіточку та вклеїти в його серединку свою портретну фотографію. Потім ці квіти потрібно прикріпити до дротяних стебел і встановити в горщик із пластиліном. На звороті кожної квіточки можна написати привітання та побажання. Такі букети довго прикрашатимуть учительський стіл!

Пропонуємо Вам переглянути розділ День вчителя 2024, в якому знаходиться 106 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт