Feedback

Стінгазета – презент від юних журналістів до Дня вчителя!

12.11.2021 1563

До Дня вчителя стіни шкіл прикрашаються плакатами, присвяченими святу. Якщо і у вашому навчальному закладі є така традиція, подаруйте педагогові стінгазету: її можна подарувати як індивідуальний презент, так і від усього класу.

Варіанти стінгазети для педагога:
Малюнок, що зображує вчительку за роботою або класного керівника з його вихованцями. Якщо в класі немає дитини, що добре малює, можна схематично зобразити кілька людських фігурок і приклеїти замість осіб фотографії вчительки та її учнів.
Відбитки долонь із написаними на них добрими побажаннями. Хлопці можуть занурити долоні у різнокольорові фарби та залишити їх відбитки на аркуші білого ватману. Коли фарба підсохне, на кожній долоні слід написати привітання, побажання чи подяку вчителю.
Класична стінгазета з фотографіями та невеликими текстами. Нехай кожен учень (або творча група) напише маленьку замітку про свято чи улюбленого вчителя та надрукує її у форматі газетної статті. Потім ці матеріали та фотографії, на яких відображені значні події з життя класу, потрібно прикріпити до ватману та повісити вітальну композицію на стіну. Навіть якщо стінгазета є малюнком або аплікацією, знайдіть на ватмані місце для маленької замітки або добрих побажань вчительці. Великими літерами напишіть «З днем ​​вчителя!», а внизу газети підпишіть цифру та літеру класу. Такий подарунок стане чудовою окрасою шкільної стіни.

Пропонуємо Вам переглянути розділ День вчителя 2024, в якому знаходиться 106 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт