Feedback

Головним символ Воскресіння є Пасхальні яйця

11.11.2021 138

Пасхальні яйця є основним символом свята. За переказами, за допомогою яйця свята Марія Магдалина довела імператору Тіберію справжність воскресіння Христа. Коли вона сказала «Христос воскрес!», біле яйце набуло яскраво-червоного кольору. Християни, на згадку про це диво, обмінюються прикрашеними яйцями. Як подарувати яйця на Великдень, перетворивши їх на маленький шедевр? Яйця з цукерковим сюрпризом для дітей робляться зі звичайної шкаралупи. Зробивши два отвори на кінцях сирого яйця, обережно видуйте вміст. З гострого кінця трохи промийте шкаралупу, пофарбуйте харчовими барвниками, дайте висохнути і насипте дрібних цукерок. Яйця можна обгорнути смужками з газет, промазуючи їх клеєм, або занурити в клей і обмотати яскравими нитками муліне. Можна виконати в шкаралупі дірочки за певною схемою, а потім зробити вишивку, можна зв'язати гачком «сорочки» або шапочки. Протягніть мотузочки в отвори - вийде гірлянда або гроно для прикраси будинку. Дерев'яні заготовки — ще одне джерело ідей, як подарувати яйця на Великдень друзям та рідним. Можна розписати їх гуашшю чи акрилом, прикрасити за допомогою випалювання чи декупажу. До сувеніру непогано подарувати дерев'яну або в'язану гачком підставку. Пластикові яйця підійдуть для виготовлення святкового настінного чи настільного вінка. Обмотайте їх в'язальними нитками, склейте між собою, прикрасьте гілочками верби або мереживом. Декоративна свічка у вигляді яйця чудово виглядатиме на столі, а авторське мило тієї ж форми знадобиться у ванній.
Навіть просто розфарбовані, яйця виглядають ошатно і тішать око. Хочете бути оригінальним - подаруйте кілька яєць у гніздечку з мотузки.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з Великоднем(Пасхою) 2024, в якому знаходиться 232 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт