Feedback

Подрузі, другу подарунок на Новий рік

11.11.2021 147

Важко уявити, що один дорослий чоловік даруватиме іншому подарунок, зроблений своїми руками. Такий предмет може бути хіба що жартом:
букет із в'яленої риби або ковбаси, грошова купюра під склом у рамочці з відповідним написом і щось ще так само. А ось подружки обмінюються такими презентами в будь-якому віц є звичною справою: і дівчатка-школярки, і студентки, і дорослі жінки можуть зробити щось для своєї подружки. Що ж?
прикраси із бісеру;
прикраси із полімерної глини; браслети з гумок та ниток;
м'які іграшки;
подушки;
голки;
декоративні елементи;
світильники та просто абажури;
композиції зі штучних кольорів;
топіарії;
розписні кружки, вази та ін;
чохли для гаджетів;
обкладинки для книг;
блокноти та щоденники;
фартухи;
прихватки;
рушники з вишивкою;
сумочки, гаманці, косметички і т.д.
Звичайно, деякі речі з цього списку стануть у нагоді і чоловікові, тому дівчина може зробити їх для свого друга. Але при виготовленні треба обов'язково стежити за дизайном – він повинен відповідати і віку, і смакам іменинника. Всім тим, хто вирішив зробити подарунки на день народження своїми руками, треба пам'ятати, що на це йде набагато більше часу, ніж пошук речі в магазині. І якщо пошити фартух, зробити колаж або написати 100 записок, щоб покласти їх у банку, можна за один-два вечори, то на вироби з глини, топіарії, предмети інтер'єру та інше витрачається часом цілий тиждень.

Пропонуємо Вам переглянути розділ З Новим 2024 роком, в якому знаходиться 389 поздоровлень на всі випадки життя.






Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт