Feedback

Подарунок на Новий рік своїми руками

08.11.2021 1322

Звісно, ​​фінансова ситуація у всіх різна, але більшість таки шукають, що подарувати на Новий рік колегам недорого. І часто відповідь на це буває найпростішою:
треба зробити подарунок своїми руками. Часу на це піде, швидше за все, більше, ніж на похід магазинами, натомість у фінансовому плані це набагато вигідніше.
Тканинна сумка. Навіть ті, хто погано шиє, можуть створити найпростішу господарську прямокутну сумку. Треба тільки вибрати для неї тканину з цікавим принтом та придумати, як сумка складатиметься. Зазвичай роблять петлю і пришивають гудзик, щоб можна було згорнути сумку та застебнути, щоб не розверталася. Чохол для олівців або дротів. Змайструвати його набагато легше, ніж сумку, т.к. нічого не треба шити. Достатньо лише зробити рівні прорізи в акуратно вирізаному шматку штучної (натуральної) шкіри.
Свічки та мило. Виготовлення свічок та мила своїми руками – популярні види творчості. Захоплюються цим найчастіше жінки. І якщо вони можуть зробити щось симпатичне, то залишиться тільки підібрати потрібну упаковку.
Подушка. Залежно від того, чим її наповнити, функції такого предмета можуть бути різними. Якщо наповнювач м'який - на диван, більш щільний - під клавіатуру, а дрібні кульки всередині невеликої подушки перетворять її на чудову подушку-антистрес. Непросто бути оригінальним, коли йдеться про вибір подарунків одразу кільком знайомим один з одним людям. Але, можливо, колеги і не чекають на оригінальність, їм достатньо буде і того, що їх не залишили на свято без уваги.

Пропонуємо Вам переглянути розділ З Новим 2024 роком, в якому знаходиться 389 поздоровлень на всі випадки життя.






Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт