Feedback

Різні гаджети значно полегшують життя сучасного туриста

08.11.2021 87

Можна, звичайно, ходити в походи і подорожувати по-старому, без будь-яких електронних та інших пристроїв, з рюкзаком. Але якщо з'явилося так багато корисних гаджетів, то чому б ними не скористатися. Часто мандрівники економлять і купують для своїх походів та поїздок лише найнеобхідніше. Але вони були б не проти отримати в подарунок одну з таких речей:
Портативний зарядний пристрій. Це дуже потрібна річ у походах, адже підзарядити телефон, планшет чи навігатор у лісі та під час переміщень без нього неможливо. Вибирайте потужний акумулятор від 8000mAh. Такого акумулятора вистачить кілька повних підзарядок.
Хороший варіант для походів – зарядний пристрій, що працює від сонячної батареї.
GPS-навігатор. Незамінний помічник у подорожах та походах. Він допоможе орієнтуватися в навколишній місцевості, складати та запам'ятовувати маршрут пересування.
Камеру GoPro чи камеру для підводної зйомки. Особливо цінний цей подарунок буде для туристів-екстремалів, яким було б цікаво переглянути відео після своїх пригод.
Розумний годинник або браслет-трекер. Крім часу розумний годинник показує час заходу і сходу сонця, на якій висоті від рівня моря ви знаходитесь, яка вологість і температура повітря. В якійс годині є вбудований компас, в інших – ціла навігаційна система.
Браслети-трекери ведуть облік ваших переміщень: кількість пройдених кроків, швидкість, підйоми. Деякі з них контролюють ваш стан: пульс, кількість витрачених калорій, тривалість сну.
Рації. Універсальний презент, який підходить для будь-якого віку та будь-якого типу активного відпочинку. Розібратися з таким приладом можуть і люди віком, нічого складного в цьому немає. Натомість, якщо раптом буде потрібно, можна буде викликати допомогу, або підтримувати з іншими учасниками туристичної групи зв'язок на відстані.
Електронну книгу з протиударним та герметичним чохлом. Для паперових книг у рюкзаку, швидше за все, місця не залишиться, а ось електронні книги компактні та зручні у використанні. Завантажити туди можна безліч літератури, а зарядки вистачає надовго. Вибір конкретного пристрою та презенту залежить від типу подорожей, в які звик відправлятися обдарований. Для тих, хто подорожує велосипедом підійде велокомп'ютер, для любителів класичних походів — ланч-бокс з підігрівом, а ті, хто подорожують автомобілем, оцінять пусковий зарядний пристрій.

Пропонуємо Вам переглянути розділ День туризму 2024, в якому знаходиться 14 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найпопулярніше за сьогодні